Wednesday, January 15, 2014

Outstation JB > Dinner

Dah beli segala barang2 keperluan kat AEON Bukit Tinggi kami semua pi makan kat Damai Seafood Perling..dari AEON tu x jauh nak ke Perling..melalui kawasan nak ke Damai Seafood ni kiri kanan ada banyak banglo besar2...milik orang Melayu dan tanah pun tanah lot...

 pintu masuk Damai Seafood
 park betul2 depan ni...
 pergi naik kereta Mazley..
 Replica boat yang amat menarik perhatian pengunjung..cuma kalau waktu malam di pasang lampung kat keliling boat ni..pasti lagi cantik
 buku menu
 sharkfin dan crab meat soup
 tetapi bukan pure shark fin..immitation
 laici juice
 antara makanan yang di order...
 pinggan aku...ni semua kulit ketam nipah...

Bukan kami bertiga sahaja yang makan...tp Mazley jemput 2 orang vendor yang rapat untuk makan bersama..so far aku suka vendor tu..chinese guy yang sangat peramah...menurut Mazley mereka memang supplier yang selalu berurusan dengan dia...

so far ok la makan kat Damai Seafood ni....cuma service lambat skit sebab orang ramai kot...
kalau korang yang ada kat area Johor nak terjah...boleh ke alamat bawah ni ye..

Damai Seafood Restaurant. 
Address: No. 50, Jalan Kassim Noor, Kampung Sungai Danga, 81200 Persisiran Perling, Johor Bahru, Johor.
Tel : 07–241 2076

Selamat mencuba..


7 comments:

  1. aduhhhh terliur plak tgk shark fin sup!

    ReplyDelete
  2. Huhu... Sedap2 belaka nampaknya menu tu.

    ReplyDelete
  3. sedapnyer shark fin sup tu..kat bangi pun ada satu :D

    ReplyDelete
  4. dah lama tak makan shark fin soup ..

    ReplyDelete
  5. saya tak makan seafood tapi next time kalau pergi JB lagi boleh suggest kat member2 pegi sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. Ketam oh ketam...kenapalah gambar ketam juga yang ternampak hari nih :(

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah