Thursday, January 16, 2014

Selamat Bertunang Asrul & Nur Ain..


Majlis bertunang kazen aku yg aku x sempat nak attend...kena pi outstation plak last week Ahad...Alhamdulillah semuanya berjalan lancar..dah bertunang dah Asrul...


Abah mcm biasa jadi orang kuat..


Sessi perbincangan


Hantaran sebelah lelaki


Hantaran sebelah perempuan


Bestnya cincin tunang tersarung di jari...


Comel orangnya

Yang lelaki tu la kazen aku....

Ada citer best masa diorang ni bertunang....Asrul boleh terharu pas tu menangis tersedu
Hoiii...agak2 la menangis....aduyaiii....nak plak kazen2 lain tambah2 mengusik..
Lagi dia teresak2 menangis.....aku gelak besar....
Nasib baik aku x pi...if aku pi mmg kena kutuk habis la...
Hahaha...
Apapun...Selamat bertunang buat Asrul dan Nur Ain....x sabar nak tunggu hujung tahun....jangan ko nangis time akad nikah sudah.....


18 comments:

  1. alhamdulillah...dah lepas satu step...moga lepas ni dipermudahkan perjalanan ke jinjang pelamin plak....amin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Lieya ..moga allah permudahkan untuk mereka..ramai sangat plak nak nikah tahun 2014 ni..silih berganti

      Delete
  2. asrul... tahniah ye.... jgn nak ciwek sangat... heheehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. nok...jahat tau..sentap mdia baca ni..hahahahahaha

      Delete
  3. nagis ke? alaalaa sweet... gaknye susah nak dapat tunang dia tu.... hheee... selamat bertunang, jgn nakal2 tau kazen...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Rasanya dia x sangka nak bertunang or bergelar tunangan orang...kan?

      Delete
    2. dia nangis sbb kena usik ngan abil. pastu kiteorg siap tepuk tangan lagi ahaha - ashraf

      Delete
  4. deqla pun update entri bertunang hari ni..hihi... selmt bertunang buat mereka..

    ReplyDelete
  5. hahahaha nangis??? kau mmg lelaki sejati Asrul ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahha....adeh...besar gelak dah ha...

      Delete
  6. assalamualaikum suria...selamat bertunang buat kazen suria yer...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama...terima kasih on behalf ye..

      Delete
  7. lelaki menangis ada makna...sedih sangat dan terharu tu......

    ReplyDelete
  8. Selamat menempuh alam pertunangan yang 'manis' katanya. Erkkkk, terbalik pulak ya lelaki yang menangis. Ni mesti bakal suami mithali nih :)

    ReplyDelete
  9. selamat bertunang buat keduanya :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah