Friday, January 17, 2014

Corat Coret Kenduri Asrul

Sepanjang kenduri doa selamat sempena majlis pertunangan Asrul...meh aku nak perkenalkan 3 orang yang menjadi dalang mengusik Asrul sampai menangis tu...sangat2 notty tau 3 orang ni....

 anak2 dara tu anak buah kecuali yang tudung awning pepel tu mak diorang...emak eh kocik yo...anak dara dah besar2...
 haaa...ni la mastermind eh..baju pepel ngan baju hijau tu adik sepupu...yang debab baju belang2 tu anak buah aku yang paling banyak mulut...
 comel plak kakak dania pakai baju kurung....eh2 si kembar pun ada...
 boleh la buat cubaan peace ..kali ni ada la nampak ghuper peace tu..
 kakak oiii....bam bam sungguh kamu la..
adik aku ngan sepupu ipar..eh...ada ke sepupu ipar...ah...lantak la...

Masa kenduri ni aku pergi...sebab buat sabtu malam ahad...hari ahad tu je aku x dapat join...tp x per...31hb ni kazen aku lagi sorang nikah...pas tu majlis bersanding dia 1hb dan 2 hb rumah lelaki...masak berturut2 3 hari...tp xper..x yah amik cuti...sebab cuti freeee....yeay....kali ni kenduri pasti meriah sikit sebab kazen yang last kahwin dalam family Mak Long aku....nanti dah tiba masanya aku citer kat sini eh....


2 comments:

  1. Baju kurung hijau tu dah berpunya ke?hehe

    ReplyDelete
  2. Sepupu ipar? Entahlah saya pun tak tahu ada ke tidak perkataan ni... :) Meriahnya majlis kalau ramai sedara-mara nih.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah