Saturday, January 25, 2014

Tips Suami Bercinta Dengan Isteri.....


Entry kali ni untuk para suami atau bakal2 suami ye....aku memang x merasa la nanti kan sebab aku lom bersuami LAGI....hahahhaha....jeles tau...macam2 tips ada untuk semua praktikkan ..
aku nak kongsi ngan korang sorang anonymous ni dulu pernah hantar komen kat aku ..
" ko tak pandai jaga laki sebab tu la ko x berlaki "
pelik kan...x kenal aku...x pernah tau sejarah hidup aku dia terus nak komen macam tu...x takut ke ko menerima nasib seperti aku...kata orang cakap siang pandang2..cakap malam dengar2 kan...tapi takpe la...itu kutukan aku terima lama dulu...aku x kisah...hampir 9 tahun aku back to single..orang x tau masalah aku sebelum ni dan x kenal aku sepenuhnya...pada dia maybe aku macam mintak simpati...tapi x u olls...aku redha dan insyaallah aku tabah...aku bahagia di kelilingi insan2 yang menyayangi aku...untuk anonymous tu aku dah maafkan dia...kalau boleh aku x nak la dia rasa apa yang aku rasa...so...para suami...malkan tips2 kat atas tu ye...aku paling suka part yang  belikan hadiah buat isteri tu...hahahaha....

Happy Weekend U olls...

11 comments:

  1. Assalamualaikum awak. bersabar banyak ye. setiap benda yang terjadi ada hikmahnya. terima kasih banyak kongsi tips berguna ni. hehehe. alhamdullilah, syukur. dikurniakan suami yang prihatin. kadang2 tak sempat masak pagi, dibelinya sarapan. hehee (",)

    ReplyDelete
  2. orang tak tahu orang boleh mengata.. bila dah terkena pada diri dia sendiri baru dia berakai.. hahaha pedulikkan je ANON2 tu..
    I plak suka yang bagi karipap tu.. so sweetttt wpun karipap hehehe

    ReplyDelete
  3. Nice tips akak..nk kena srh husband baca nie..hehehe

    ReplyDelete
  4. Semua bergantung atas doa kpdNya, happy weekend.

    ReplyDelete
  5. part cakap I Love You tu senantiasa kot kat each other, tak pernah lekang, kalau iolss tak cakap hubby cakap... heee... pattern dari bercinta dulu... part cium tu memang rutin... kalau tak alamat rasanya tak lengkaplah hidup, cam mana pun 4 tempat mesti nak cium...ooopsss... dahi, pipi kanan, pipi kiri dan molottt... picit2 tu memang selalu mintak tolong...ekekeke... part hadiah tu memang ada kak long... alamak nanti makin lama komen makin gedik pulak karang komen ni...muahahaha... (poyo tahap dewa ni)... oklah bai... boleh???

    ReplyDelete
  6. Tang berkahwin LAGI tu tak menahan tu....
    hehheheheh......
    1 hari nanti, kalau dah bersuami Insyaallah akan diamalkan... =D

    ReplyDelete
  7. tak baik cakap camtu kan. jodoh pertemuan di tgn tuhan.

    ReplyDelete
  8. Sedap mulut aje bercakap cik anon tu ye...tapi takpalah SA maafkan orang-orang cam ni. Kesian mereka, satu jari point kat orang 4 lagi kat diri sendiri :)

    Tips ni memang mudah tapikan cubalah suruh si suami amalkan, memang lupa aje memanjang. My hubby pulak pesen yang tak suka menunjuk2 cam loving couple. So tak merasalah saya nak loving2 depan orang nih!

    ReplyDelete
  9. Bukan susah sebenarnya nak layan kehendak wife.. yang penting komunikasi dua hala dan belaian mesra serta bertanggungjawab pada family..
    Biarlah dia nak kata apa, maafkan jelah dia..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah