Thursday, January 30, 2014

Happy Chinese New Year

Happy Chinese New Year buat semua follower blog ni..x tau la ada ke x yg chinese..sepanjang cuti ni aku bakal sibuk...sibuk attend wedding kazen dari esok sampai 2hb...berkampung rumah Mak Long....if sempat aku update dari situ je nanti...


Aressa sedang susun2 buah limau Acu bawak dari opis...


Amboi suka betul kan... Adeliya yg nakal...

Sekejap je buah limau tu dh jadi bola...di baling ke sana ke sini...
Bertuah punya anak....
Aku x leh makan limau la...takut batuk....x nak duduk ward de.. 
Tahun ni nak zero mc...moga allah perkenankan....

Selamat bercuti u olls....insyaallah blog ni x bercuti pun....if ada bahan cepat2 aku update ye..


12 comments:

  1. owh sibuk 'beraya' gk ye SA..happy CNY!@:-)

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum suria...selamat bercuti...;)

    ReplyDelete
  3. Salam SA.. Selamat bercuti. Moga2 SA sentiasa sihat, no MC this year. In shaaAllah, Amin. ^^

    ReplyDelete
  4. Makan limau berpada-pada...jangan over dos sudahhhh..hahaha

    ReplyDelete
  5. huhu we supposed to meet up semalam kannn.. =(

    ReplyDelete
  6. comel betul dua bradik ni..

    ReplyDelete
  7. Gong xi fa chai sis..nak ucap selamat bercuti pun mesti dah terlepas kan??hehehe..sy new year aritu tak sempat online pun..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah