Friday, January 17, 2014

High Tea Di Pontian


Gerak pulang dari Site di Tg Bin, kami singgah dulu minum petang kat pekan Pontian...ada satu restoran ni milik kawan kepada Mazley...Restoran Kemangi..macam2 ada kat restoran ni...aku plak dah kenyang
so order minum je...tp Mazley up ngan makanan..senang dah kenyang nanti malam x yah nak berhenti mana2 dah kan...cepat skit sampai Seremban...diorang pun boleh terus balik KL


Kuih Akok ngan kuih dangai..kata owner restoran ni la..


Murtabak Maggi ni Mazley Order...


Mee gulung ni recommendation by owner restoran...special dish dan mendapat sambutan hangat katanya..
mee gulung ni kongsi 3 orang...boleh?


Haaa...habiskan semua tu....aku memang dah surrender dah...so far aku bagi 4/5 la markah kat Restoran Kemangi ni...sedap pun sedap..service pun bagus...

Korang kalau sampai kat Pontian nak terjah restoran ni....sila cari alamat kat bawah ni eh..if tersesat boleh call owner kedai tu sendiri...aku pun x tau macam mana nak bagi guideline kat korang if nak pi....

Restoran Kemangi
No 907, Tingkat Bawah, Jalan Bakek
82000 Pontian Johor
Tel : 0129880972


14 comments:

  1. murtabak megi! lama xmakan. :)

    ReplyDelete
  2. pernah buat murtabak megi..tp x jadi la...hahahha...punya la senang x jadi kan...

    ReplyDelete
  3. Salam Amanda...mee gulung tu sedap. Dulu pernah popular menu tu kat Langkawi :)

    ReplyDelete
  4. Errr...numpang tanya....KEMANGI tu maksud nya apa erk...??

    ReplyDelete
  5. assalam..
    sedapnyer nampak.. tapi Johor tu.. jauh.. hehe..

    ReplyDelete
  6. EMm macam sedap aje akok dia tu..saya suka akok Kota Bharu..cukup rasanya..hehe

    ReplyDelete
  7. Mee gulung nampak meriah laa... mesti kenyang la makan tu kan

    ReplyDelete
  8. First time dengar pasal Murtabak Maggi. Ada resepi? ^^

    ReplyDelete
  9. aikk kuih akok ada dijual di selatan?? selalunya senang nak cari di Pantai timur je.. :)

    ReplyDelete
  10. aikk kuih akok ada dijual di selatan?? selalunya senang nak cari di Pantai timur je.. :)

    ReplyDelete
  11. murtabak Maggie pun ada ye..tak sgka.hehe scor tu mmg nmpk sedap la

    ReplyDelete
  12. Ada kuih akok kat Johor? Cam pelik pulak... Murtabak maggi tu memanglah I like. Tapi la ni dah hilang ingatan, sangat jarang balik kampung dah. Kalau tidak memang jalan-jalan cari makan ajelah kat kampung halaman sendiri :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah