Tuesday, January 14, 2014

Romantic or Economic?


Hahahaha...aku gelak besar tgok gambar ni...korang nampak x permainan dia di situ...
tapi kan...kalau aku la...aku rela x lepaskan tangan....bukan senang weh lelaki nak pegang tangan perempuan kan..hahahaha...x kisah la apa pun alasan...i rela berpimpinan tangan sepanjang dating tuh..
tp kan..apa yang aku nampak selama ni...mula2 bercinta sampai baru kahwin memang jalan pimpin2 tangan
bila dah ada anak 2-3...suami jalan depan dulu...isteri tertinggal terkial2 kat belakang...
betul tak?betul tak?

15 comments:

  1. ooo....salah....den masih tangan wife ketika berpeleseran.....walau...anak 2....ahakz

    ReplyDelete
    Replies
    1. bagus la macam tu Jebat...amalkan sampai bila2 ye..

      Delete
  2. betul tu. nak2 kalau bawak anak2. confirm dah takde nak pegang2 tangan nih.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. abah akak lagi best..bila anak2 dia dah besar ni..jalan2 ngan mak mesti pegang tangan...sweet je..

      Delete
  3. I sampai sekarang masih berpimpin tangan dengan wife lagi , Insya Allah akan diteruskan sebegitu...=)

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah PM...amalkan sampai bila2 tau..

      Delete
  4. ooo itu sebabnya pegang tangan ya

    ReplyDelete
  5. setuju! tapi depends lah jugak kan pada keadaan. maybe husband pegang barang2 and maknya jaga anak-anak :P

    ReplyDelete
  6. hahaha quote tu mmg lucu!!
    Alhamdulillah.. so far laki ai still peluk & pegang tangan lg wpun kami dah ada anak dua..

    ReplyDelete
  7. Kah kah kah..itu strategi mmg tak boley jln ngan mak. Dulik la dia pegang tgn kita tu utk halang msk kedai utk shopping tp kalo mak mata dah tertarik, haaaaaa..tgn dia yg dipegang tu kena heret!

    ReplyDelete
  8. hahaha..memang pon..si ibu terkial2 pegang anak..nk sopim pn xleh fokus.so cpt2 ajak balik ler jwbnye

    ReplyDelete
  9. Betul la kot. Tak tahu sebab tak berkahwin lagi. Hehehehe...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  10. hahaha..yang nie kelakar kak..hehehe..tapi klu sy dating dulu pun sy selalu pegang tangan gak kecuali time merajuk..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Hahaha...setuju sangat-sangat. Tapi kalau tengok citer omputih, dah tua bongkok pun masih lagi jalan berpegangan tangan. Memang jealous.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah