Sunday, January 26, 2014

Sunday Breakfast...


Assalammualaikum u ollss...selamat pagi....sarapan apa hari ni.......
aku makan ni je, half boiled egg....xde selera la...biasa la bila cukup bulan je selera semua ke laut...ni la masalah orang perempuan tiap2 bulan kan....

jadi la rezeki untuk hari ni kan...menu menyihatkan....

Selamat bersarapan semua.....


7 comments:

  1. good for your energy.. karang tengahari mesti lapar tu..
    I bangun2 je terus dok depan lappy berBW.. at least esok tak take time nak BW lg dah..
    kejap2 lagi lah baru cari breakfast kot hehehe (buruk perangai) ;p

    ReplyDelete
  2. sihat tapi tak boleh makan banyak tau :)

    ReplyDelete
  3. nampak sedap! selamat berhujung minggu... :)

    ReplyDelete
  4. aduhaiii sedap plak tgk telur separuh masak ni..
    lama dah tak pekena

    ReplyDelete
  5. sedapnya. Danial suka half boil egg makan ngan roti ni...

    ReplyDelete
  6. Tengok sedap tapi saya tak pandai makan.. hehehe..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah