Friday, January 24, 2014

Sandal Baru Lagi.....


Keterlupaan nak citer pasal kasut aku terbuka tapaknya masa pi out station last 2 weeks...sampai2 JB jer tapak kasut dah nazak...nasib baik memang pi AEON kan...kalau x...segan u olls pakai kasut yang dah ternganga...ini pun beli main sebat jer...nak cepat...try sekali kat situ rasa comfort terus beli...harga asal RM59  tolak 50% = RM29.95
Memandangkan aku puji nyonya tu baju dia lawa dia tolak lagi 1.95 sen...so bayar RM28 jer...hahahahaha...tactic kena superb di situ....tp x leh buat selalu..ada plak kena penampar kang cari aku kan...hehehehe...masa tu lantak u olls la xreti aku nak tolong de...tp kalau nak ikut kena pi kedai2 biasa tau...yang owner kedai tu cina tua...hahahahha....CNY manyak ong maaaa........

Cantik x...cantik x sandal baru aku....( tgh sengal sebab buat travel claim boss banyak sangat...)

10 comments:

  1. Cantik aje, SA daripada terpaksa pakai kasut yang tertanggal tapak :) Teringat pulak kes saya hari Isnin lalu. Suka sangat perap/sembunyi kasut dari suami, bila pakai aje terus tercabut tapak. Padankan muka sendiri!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak itu lg haru kan...ni pun beli yg ada less je ari tu..jd la dari xde

      Delete
  2. lawa kaki.. hihi.. komen tersasar... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaki harus lawa sbb watak penting disitu kan...

      Delete
  3. Tengok sandal along..
    sedih nie.. bulan ni 2 kali beli flat shoe
    tp tak selesa kat kaki..pdhl dah betul size..
    udahnya pass kt anak dara..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Flat shoe ada yg ok..ada yg x ok ngan kaki kita kak....lepas ni beli sandal je ye...

      Delete
  4. as long as comfort should be ok dah tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha...rasa comfortable thats y sebat je beli....mls nk fikir2 dh

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah