Saturday, May 31, 2014

Gangguan Hangouts /Gtalk


Ini kesinambungan entry aku pasal hangouts application...ini la gangguan yg aku ckp tu...
Mula2 aku dpt chat dari mamat ni...aku mmg x lyn..bila aku ignore dia carutkan aku...
"You mother F******... what time you are free....aku hamun dia balik....pg td dpt lg...kali ni dia ckp baik skit...tp aku balas mcm tu la...ada lg yg aku print screen..tp dh terdelete...yg aku pelik aku dh blocked dh mamat ni..tp dia masih dpt masuk hangouts aku...bongok tul...
At last aku delete je...mls aku lyn org gila...aku rasa dia ni bkn org kita ni...korang tgok bahasanya..bila aku baca balik....sgt2 kelakar....adoila....
Macam2 org ada....

17 comments:

  1. fuhh menyeramkan jugak kalau macam ni kan
    tc

    ReplyDelete
  2. macam ni pun hado kan..delete je sng..lansung tak kacau dah kan

    ReplyDelete
  3. ngeeee.. bahayanye orang macam nih.

    ReplyDelete
  4. Org macam ni mmg bahaya... abaikan je.

    ReplyDelete
  5. ini peminat ke apa. kalau minat tak de nyer dia carut2 cam tu. Bo layan jer...

    ReplyDelete
  6. Hmmm...bhyanyee dpt msg mcm tuu....take care yeaa

    ReplyDelete
  7. huhu..
    mcm2 dia org ni.. bila x layan dimaki hamun plok..

    ReplyDelete
  8. huhu kt wechat pun kadang2 dpt org gila. mcm ni. hai yo.

    ReplyDelete
  9. Hahaha....camna ni SA? Orang gila dah jatuh syok tengok SA ni. Buat tak tahu je. Kalau layan lelebih, hati kita pulak yang sakit.

    ReplyDelete
  10. saiko punya orang.. bahaya kot org macam ni.. Gggrr

    ReplyDelete
  11. Senang je SA kalo nak ignore gangguan gini. Sbb dia kata SA kiut kan. Maknanya dia tgk gmbr profile SA tu. So, SA kena tukar gmbr profile letak gmbr nenek kebayan ke, atau yg hodoh2. Mesti dia tak kacau dah. Heheh.

    ReplyDelete
  12. Sy selalu jumpa org cmnih, mmg seronok tgk dorg mencarut.hahahak but be careful kak ^^

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah