Tuesday, February 18, 2014

Hasil Tuaian Di Jalan TAR

Ya allah...aku pun terjebak u olls beli kain tp xde la banyak mana...x la sebanyak kain2 mak dan si kudut...aku lebih bagi chance kat mak dan adik aku tuh....masing2 balik happy...muka puas...dan dah pasang niat nak pergi lagi....


tengok la harga yang macam ni...x kan la xde yang giler tgok...


itu budak sudah rambang mata


bila dikumpulkan dah macam nak meniaga kain plak.....


ini plak hak milik si kudut...

Memang kelakar la...diorang memang x sangka kain murah giler macam tu...no wonder ramai yang beli secara kodi...dan jual...murah rupanya...tp aku xde la sampai nak meniaga kain plak..cukup la mana yang ada...kain yang aku beli untuk aku ngan dania tu aku tempah buat baju je...sepasang kudut dah bagi kat Lisa sebagai hadiah birthday...lupa plak nak up birthday si Lisa...nanti la aku buat special entry...

Dengarnya kali ni nak pi ladies day out je...senang citer kan...susah bawak orang lelaki ni....

12 comments:

  1. Oih..bnyknya memborong!! tu nk buat persiapan raya la tu yea..

    soping ngan org lelaki ni mmg susah sket tp alhamdulillah pokcik mak okey je..xde la monsong2 muka ikut montot mak gi sini sana membelek brg. :)

    ReplyDelete
  2. kami kat sini tak pegi jln tar..malassss...

    ReplyDelete
  3. mak aihhhh kak..memang murah..
    bestnya kalo leh gi jenjalan kl..kalo nak tunggu dekat raya sure sesak kan..elok la time2 ni gi serbu tuk raya..

    ReplyDelete
  4. yang kak long punya yang mana satu ni??? yang paling banyak tu ke???

    ReplyDelete
  5. fuihh kalau 10 hengget je sape tak gila

    ReplyDelete
  6. Wah banyaknya...rambang mata kalau gi jalan TAR..sediakan duit aje...

    ReplyDelete
  7. seronoknya ..mana nak dpt harga murah

    ReplyDelete
  8. dah macam shopping raya plak baca beberapa entry akak nie..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  9. byknya stok raya.. dah boleh tempah dah tuh..
    klu pg jalan TAR mmg menggila tgk kain ela...
    rasa nak beli semua jer. hehehhe

    ReplyDelete
  10. hoiiiii mmg macam nak meniaga nampaknya tu.. hehehe

    ReplyDelete
  11. Walla walla. Hr tu pg jugak jln tar ms cny. Tp beli kain kat kamdar. Cantik cantik.

    ReplyDelete
  12. Kalau dah sesekali ke Jalan TAR haruslah nak borong kain. Kalau sayalah yang pergi, saya upkan lagi dengan segala maknek tudung dan ntah apa-apalah lagi. Yang penting masa nak balik tu hati puas aje tengok tangan penuh mengangkut beg shopping.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah