Wednesday, February 19, 2014

Happy Birthday Marilyn Yap

Memang dari semalam tau dah hari ni ada sambutan birthday untuk Marilyn PA CEO ni kan...semalam birthday nyer pun...semalam banyak meeting so emmang x sempat nak arrange...tau pun dah petang...assistant pun aku yang bg tau...dia sendiri terlupa...aku plak dah wish kat FB, terus Assistant dia buat collection untuk sambut birthday dia...nasib baik la assistant tukang masak jugak...dia aje yang buat..senang kan....

 kuih kaswi kegemaran Marilyn
 bihun goreng
 muffin ada yang taja
 Kek Durian yang superb....sedap...mantop...
 Birthday girl
 wish dulu ye...baru hembus lilin...

group photo..


sapa pandai cari aku...abaikan meja yang tunggang langgang tu..

slice aku yang ke 2 baru ingat nak snap pic...

Makan 2 slice..terus kejap2 sendawa bau durian....cepat2 lari ke toilet...gosok gigi...but still sendawa...
ah lantak la...bukan aku jumpa boss nak kena bukak mulut suh bau kan....hahahaha.....
tapi serius memang sedap kek duriannya...terus hilang kejap diet aku...xpe2..tadi tengahari aky makan roti bakar satu set ngan epal hijau....epal ni pun x abih lagi....hehehehe.....nekad ni nak kurangkan berat badan...cuma waktu pagi la kena amik sarapan berat skit...x nak tengahari menggigil2 macam Isnin lepas....

19 comments:

  1. bestnya klu ada sellu orang yg sambut bday kat opis nie..

    ReplyDelete
  2. Sedapnya...huhu... Tergugat pntang den.. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh jangan...masih berpantang kan...rilex2...

      Delete
  3. oittt makan kek durian tak ajak pungg.... ha ha haa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. caner nak ajak...jauh lagipun kan...muahahahahaha

      Delete
  4. uikksss kek durian?? mcm best je tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat best..kek sponge..kat tengah2 isi durian...durian yang mahal tu tau...musang king...

      Delete
  5. Akk teka SA yang pakai tali merah tum betul x. Kat opis ni x prnh pun celebrate bday.

    ReplyDelete
  6. Yeayyyy...betul...10 markah..tp xde hadiah eh...

    ReplyDelete
  7. Burppp... alhmaudlillah.
    Happy birthday to her, makan makan makan reramai gini mmg best.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sgt best...tp dapat makan kek je..bihun tu dah abih plak...nak makan sekali harung memang sengkak perut la..

      Delete
  8. Happy birthday..ada lebih lagi tak?nak sikit..hehe

    ReplyDelete
  9. Kem salam kat awek yang free tu yea.... tapi bukan si Marilyn tu tau... hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam...SA jawab sebab SA sorang je free, yang lain dah unavailable...huhuh

      Delete
  10. lama dah tak sambut bday kat opis..biasa klau sambut bday ngan budak2 opis mesti buat kat luar opis sbb kat opis nie ramai orang sangat..hahahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  11. Dengan bos lama rajin juga sambut birthday kat ofis. Sekarang ni ilek. Bestnya kek durian. Musang king pulak tu katanya ...

    ReplyDelete
  12. mmg seronoklah... tapi tang kek doyan tu yg KA x gemar hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah