Thursday, February 20, 2014

FM Baru Lagi


X pernah ada FM Hong Kong...dapat semalam...baru hari ni nak up entry eh...hahahaha....semalam aku bz nak mammmm u olls.....special thanks to Mohd Azmir...seronok pergi bercuti ke Hong Kong ngan family kan....ntah bila aku nak sampai Hong Kong....Hong Kong adalah antara destinasi yang ada dalam wishlist aku...kalau x dapat pergi tahun ni..tgok la tahun2 akan datang....tahun xde trip company luar dari Malaysia kan...tunggu la..kena la menyimpan dengan lebih gagah lagi....

Tapi aku kalau nak pi memana sementara masih single ni aku nak bawak anak dara dan jugak Parent aku...aku nak diorang happy dan aku rasa aku la yang paling bahagia kalau dapat tengok diorang senyum gembira..kalau boleh x nak tinggalkan sorang pun kalau pi mana2...

Sapa lagi nak bagi aku FM....meh la..lai..lai.....

6 comments:

  1. Bila pulak SA nak bagi saya FM? Nunggu aje dan sedia menerima :)

    Untunglah SA sentiasa diingati bila kengkawan pergi berlibur. Best kan kalau dapat kumpul FM banyak-banyak nih. Ceria aje peti sejuk tu nanti ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. doakan rezki SA berlimpah ruah..boleh pi vacation jauh2 skit..insyaallah nanti ada la tu..

      Delete
  2. sy pun nak FM ... selalu gi ,melancong kan?hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh...tunggu SA lepas pi jenjalan memana eh....boleh buat GA...seronok tukar2 FM or apa2 cenderahati ni..

      Delete
  3. Sementara blom sam0ai hong kong ni dpt FM pn jd lah..
    Make a wish after this ur dream come true mana tau tahun ni dpt pi HK ;-)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah