Thursday, February 13, 2014

Shopping Di Giant Secara Jemaah....

Hamboiii...semua pakat tinggal mama eh...sampai hati tau....pergi Giant eh korang..
Shopping apa la tu kan....


Tgok si kembar tu...happy betul dia...kakak pun lebar senyumnya


Eleh2..shy shy cat plak..saje nk bg mama bengang la tu kan...


Comey atuk senyum macam tu...


Hah..tu gaduh ke apa tu..


Ieya dah buat perangai dh...

X tau la apa yang dorang shopping...ntah2 panas pas tu pi jenjln kat giant...
Tp semlm KL dah hujan tau....tp kejap dan cuma nampak jalan je basah...
Suhu cuaca tetap panas....


17 comments:

  1. comelnya si kembar tu..

    haah kan.. hari ni siap jerebu lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haah...walau berjerebu cuaca macam terang...nampak sinar matahari....

      Delete
  2. Kesian mama tak dapat ikut shopping. Ni mesti mama jeles sebab tak dapat naik kereta tu sekali :)

    Semalam hujan panas sekejap ajekan SA. Pastu kepanasan sampai ke malam. Aduhai hidup...hujan selalu susah. Panas pun susah juga!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mama kat KL, diorang kat Seremban....saje up entry ni hahahaha...mmg jeles...
      betul tu MD, memang kejap je hujan selebihnya panas...

      Delete
  3. Assalamualaikum. comelnya kembar! adoiii suka tengok kembar... hihi.. anak SA ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam Sheila....anak buah SA, anak sulung adik yang no 3....kira anak SA jugak la...diorang panggil SA mamalong...

      Delete
  4. Replies
    1. Terima kasih lieya...tgok la mama long plak..hahahahahaha

      Delete
  5. akak...konah nak pinjam kereta tu boleh ? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2...xde hal....amik jer kat Giant..akak dah bg tau security kat sana dah...hahahhaha

      Delete
  6. giant shah alam ke? alhamdulillah..semalam ada jugak titisan hujan turun di area rumah kami.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak la...ini giant senanwang ni....SA dan family orang NS...seremban...hehehe

      Delete
  7. seronok ada kembar ni..teringin nak ada kembar juga..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok memang seronok ema..tp kadan2 naik hantu jugak...hehehehe...

      Delete
  8. mama work so kenalah tinggal...he he he...

    ReplyDelete
  9. kembar perempuan...akak ada kembar sepasang....

    ReplyDelete
  10. alahaiii comelnya twin kesayangan mama long dia tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah