Wednesday, February 12, 2014

Kryolan Supracolor Foundation

Ada yang berminat nak beli Kryolan Supracolor Foundation x?
stok in hand ada FS38 untuk Natural melayu dan NB

##Tahan 8jam
##repack 7g
##2-3 bulan pggunaan ( Ikut cara penggunaan)
##banyak digunakan oleh mak andam dan artis..

Nak cantik gebus mcm retis dlm msa 5minit..jom try supracolor Kryolan foundation
 pasti x menyesal


So...if korang berminat nak order..boleh order ngan aku...email ajer ye..

suriaamanda@yahoo.com

harga RM40 + free pos laju..( promosi free postage sehingga hujung bulan ini)

8 comments:

  1. dah pernah try pakai...ok la jugak..make up tahan lama...tapi nk cuci kena sental dulu dengan wet tissue baru boleh cuci muke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun sental muka ngan wet tissue...best..hahahah...

      Delete
  2. cantikkkkkk.....jauh berubah muka...
    sy smp skang xtau kulit sy jnis pe....sawo matang ke kulit kuning langsat

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgok dari gambar mimi tu...mimi ni kulit putih dan ada campuran kuning langsat skit...dah macam kulit erra fazira...

      Delete
  3. memang banyak dengar orang kata kroyalan ni bagus kak long...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg bagus...kalau nak cuba bg tau ye...stok baru masuk ni..

      Delete
  4. memang cari krolyan ni.... tapi nanti kita email akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok dear...nanti email eh...stok ada jer ni...

      Delete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah