Thursday, February 20, 2014

Cerita Lucah Mak Lang???

Hoiiiii.....sapa nyer kerja ni weh........

KeywordsHits
cerita lucah mak lang2
promosi supracolor 20142
macammana nak cari rumah sewa di pangkor1
butik adijuma kajang1
cream muka dari jepun1
orang kening nipis1
seremban prima1
pil tidur1
Total10

Dah lama aku x share pasal keywords2 ni kan....terkejut beruk aku tengok...sapa la yang duk google kisah yang 18sx kat blog aku ni....pelik betul....amenda yang seronok sangat baca citer2 x berpekdah tu erk....bila aku google...ini yang aku jumpa...


Apa la kaitan mandi Jeram kat rumah Mak Lang ngan citer lucah yang diorang ni search kat google...macam2 hal la...xde kaitan kot....nak marah x tau nak marah kat sapa kan...lantak la dia...kesian kat orang2 macam ni...hahahahhaha...

17 comments:

  1. salam singgah. ku pun tak faham. mental sungguh ni

    ReplyDelete
  2. anak buah mak lang yang mana lah mencari cerita lucah nih...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. yang penting bukan anak buah mak lang yang ni la...

      Delete
  3. hehe mcm2 lah org ni kan..takde cerita lain ke yg dia cari....huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia berkait ngan mana2 blog yang ada nama mak lang...kesian la kami yang empunya blog ni...

      Delete
  4. Hadoiiii....mcm2 ..sian kat Mak Lang..tak pasal2 pulak terkena...hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. habis semua mak lang terpalit noda..citt...

      Delete
  5. Replies
    1. entah la KA...ni budak2 baru nak kenal diunia ni...

      Delete
  6. budak baru nak kenali dunia lah tu

    ReplyDelete
  7. sebenarnya depa dok google keyword tu.. termasuk blog SA ni sebab mungkin ada mention mak lang ke gitu..

    ReplyDelete
  8. astagfirullahallazimmmm....
    dah takde keje ke dorang nie...
    isk isk isk...kesiannnn...

    ReplyDelete
  9. tetiba terkejut apa kes lucah melucah ni, rupanya pasal keywords...perggghhh nasib baik setakat ni belum ada lagi keywords pelik2 kat blog kak...

    ReplyDelete
  10. hahaha....napa mak lang? maklong xde citer? kesian dorang ni kan..sick people..

    ReplyDelete
  11. Bukan saya. Definitely bukan saya yang buat :)

    Hahaha... kesian maklang dapat nama free-free aje untuk cerita lucah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah