Friday, February 7, 2014

Sejuk Perut Ibu Mengandung

Dapat gambar whatsaap dari adik aku Ibu si kembar si Lissa...alahaiiiii....sejuk perut mama tgok kamu wahai anak2..even bukan mama yang mengandungkan kamu...ecece..ayat bukan main lagi kan...tp bagus la pendekatan dari awal,si kembar ni pun dah pandai baca Alif Ba Ta...sampai abis..tp confuse tentang lepas Lamalif tu...repeat balik ba ta dan seterusnya....maybe sebab ada alif kat depan lam tuh...

 tgok iras muka ni awal2 macam x leh teka...sapa ni erk....
 ni lagi la x nampak...
haaaaa....ini la Aressa....

Masa ni dia tgok ibu di sembahyang...terus nak sembahyang jugak...guna telekung kakak Dania...semoga allah terangkan hati kamu wahai anak anakku...amin....
membesar menjadi kebanggaan ok....

tapi bila tanya sapa nak pi schoollllll...

serentak diorang jawab 

x nak schoollllll.......

Adeh....


17 comments:

  1. hahhaha sembahyang tu dah bagus... tiba time suruh gi skul tak nak pulak.. hehe mcm2 =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila sebut bab school...terus dua2 x nak...

      Delete
  2. betul. rs terharu sgt bila tgk anak anak beribadah ni. Moga jd anak anak yg solehah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Ibu Lala, insyaallah...amin...

      Delete
  3. Sejuk mata memandang kalau kecil-kecil macam ni dah sampai seru nak bersolat, mengaji bagai. Kenapa mereka tak mahu ke sekolah ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau la knp x nak pi school si kembar ni...

      Delete
  4. alhamdulilalh mmg sejuk ngk nyer !

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah...semoga mereka membesar menjadi anak yang solehah...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. sejuk perut ibunya kan. alhamdulillah.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah