Wednesday, February 12, 2014

Breakfast di Al Zain

Assalammualaikum dan Good morning u olls....hari ni mood aku ok...xde down macam semalam...aku anggap semua tu cabaran untuk aku berjaya dalam kerjaya kan...meh nak citer ni...

Kat area taman perumahan aku tuh ada restoran baru bukak...dah sebulan lebih jugak la kan...tp tu la x pernah nak cuba pi minum kat situ...sebab bila lalu jer penuh ngan orang...terus pagi Jumaat 2 minggu yang sudah...kitorang breakfast kat sini....nak gak tau apa sedapnya...dah la nama restoran ni sama jer ngan nama abah aku kan...moh la kita cuba minum sambil2 feeling macam abah kita punya restoran...

 kedai mamak rupanya dan best la kat area ni coz strategic dan 24hours lagi...agak2 sesak ke lapar malas nak masak ke..terjah sini jer...
 ada wifi freeeeee.....ini yang penting...
 abah ngan mak di sirami cahaya kebahagiaan...muahahahaha...
 si kudut pun sama...
anak dara ni tersenyum suka hati sebab minum kat luar...dia kan memang suka minum or makan kat luar...

Kat sini kami makan roti canai...cuma Dania je yang makan roti telur...dia x suka roti canai...ntah apa2 ntah..sama jer kot...aku bagi restoran ni markah 7/10...Roti canai superb...lembut dan kari pun best...air nescafe dia pun sedap...nanti boleh lepak2 sini lagi sebab wifi free.....hahahaha...x la..memang siyes sedap roti canai dia...

Sape nak banje aku roti canai....meh le lepak sini.....

10 comments:

  1. Mana2 mamak...wajib ada wifi fre...kan! Hehe...

    Sy pun suka mkn kat luar....hahaha...sbb x yah masak! Tp klau hari2...jemu juga....

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali boleh la kan makan kat luar.....kalau hari2 mati wooo....tokey balak pun lingkup

      Delete
  2. dah sama ngn pakcik nama restoren.

    yg besh kalo ada waifai free leh jimat data .

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab kan nama sama ngan nama abah terus abah jadi tempias tiap kali lalu...hahahaha...siap ckp..abah ni apa nak jadi...bg org handle restoran sekali pun abah x jenguk...hahaha...pas tu abah pun jawab...abah percaya pekerja2 abah...cukup bulan abah amik collection je...boleh?

      Delete
  3. agak2 line wifi tu leh smpai umah uols x ekekeke
    iols pun suka roti telur....
    lau dah kedai tu dah dkt sgt mmg untunglah kan
    bak kata uols..terdesak kelaparan boleh je order kt sn
    ada delivery ke hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. jauh la kak el..selang 1 taman.x sampai signal dia tuh..hehehehe...

      Delete
  4. aik asal nama dia kudut hurm...pelik sis ni tu nama sebenar ke nama samaran hii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dulu masa zaman dia belajar..dia kurus macam tiang...sebab tu panggil si kudut..nama sebenar dia lain...hahahaha

      Delete
  5. Pelik tau, kenapa restoran mamak sangat glamor dan ramai pelanggan... Sesekali bolehlah makan kat restoran mamak, kalau selalu lepak kat sini memang seksa wallet rasanya...

    ReplyDelete
  6. agak2 sesak malam2 dtg order maggie kari etam pun ok jugak kannn hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah