Thursday, February 13, 2014

Masih Ada Bakat Kan?


Ni namanya dah xde idea nak membega2 kan blog...bahan tu ada tapi x banyak...di tambah dengan kerja2 opis lagi kan...aku stress..boss stress..so...jom la kita chill kejap...harap2 lepas ni x stress dah.....

Ada bakat x aku pegang baby?

muahahahaha....

ni anak buah aku....apa ntah nama dia...lupa plak....lelaki...debab jugak...terkial2 aku pegang sebab dah lama giler x pegang baby...tambah plak ngan badan dia yang semangat...lenguh weh lengan aku....




Gambar ke 2 tu memang nampak ketara kekok  kan?

debab kan baby ni...puas plak aku fikir sapa nama baby ni....haram sepatah pun tak ingat...aduhaii...ni la masalah bila dah ramai anak buah...ni anak kazen aku sebelah mak...baik je budaknya...diammmm je...hek x...hokk x...senang jaga ni...

bercerita pasal keinginan nak ada baby baru memang la ada...ater giler apa x nak anak...keinginan  tu ada tp korang paham2 la status aku kan...dah ada yang gelarkan aku MJ Diva plak tuh....kena la tunggu aku berumahtangga semula...

Insyaallah...andai ada  jodoh aku ..aku memang x nak tunggu lama2...moga allah permudahkan segalanya...sekian lama menjanda kan...sampai masa nak jugak kembali berdua...x kan nak sensorang selamanya...umur dah makin hari makin meniti ke angka 40...another 4 years je lagi...
alahai...umur tu angka je kot...
see....ayat penyedap hati...sabar je la.....


28 comments:

  1. kakkkkk debabnya baby tu gerammmm sangat.
    ehem ehem tak lama dah tu kak, reena dah boleh bau nasi tomato ni hahaha.

    ReplyDelete
  2. mane ade kekok long...nampak steady jek tuh...

    wah along, lieya doakan along cepat2 ke step seterusnye yeak...in sha Allah...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah..semoga dipermudahkan semua urusan akak :)

    ReplyDelete
  4. mudah-mudahan dipercepatkan kalau dah ada yg berkenan....hehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu org pinang lambat sgt..biar SA pi pinang...kan?

      Delete
  5. semoga dipermudahkan jodoh dan cepat2 dpt baby, sis! :)
    http://farahfirdaus.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. insyallah permudahkan urussan. dah jumpa yg baik..:)

    ReplyDelete
  7. syokkan dukong bb..bau wangi ajer

    ReplyDelete
  8. tak nmpak mcm dkt 40...cun melucun vaa vaass lagi...ehehhe..jgn buat2 lupa jemput nnt ye. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 tahun lagi baru 40 dik...hahahaha....

      Delete
  9. masih berbakat lagi kak..
    biasa la dah lama tak pegang memang kekok skit..sama jer memula dapat anak first kan??kekok jugak..
    biler tengok baby mesti teringin nak jugak..hahahaha..ramai pon gitu..

    ReplyDelete
  10. sila dukung ashhhh.... uiksss semakin diva meletops ok...ahaksss...agak2 ada tak yang nak bagi title diva lagi ni kak???

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok..nanti nak dukung ash plak..

      Delete
    2. x tau la sapa plak lepas ni nak gelarkan akak dengan gelaran baru..hehehe

      Delete
  11. assalamualaikum suria...wah debabnya si kecik tu...;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama...mmg sgt debab...lenguh tangan lepas tu...

      Delete
  12. bakat ada lagi, dont worry, nnt kalau ada anak sendiri, it will come naturally, wish u all the best.. dengan cik abe :)

    ReplyDelete
  13. iols tgk uols dukung bb tu ok je xde kekok mn pun
    insyallah AS smoga ada jodoh tuk uols
    nti jgn lupa jemput ok ;)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum SA, in shaa Allah. sheila doakan akak dikurniakan suami yang baik.. hehehe alahaii comelnya baby.. still ada bakat lagi...

    ReplyDelete
  15. Don't worry. Bakat masih ada lagi. Nanti-nanti kalau ada peluang, praktis selalu tentulah tak kekok. Time untuk berdua tu dah lama menjeling. Cepat-cepat, SA. Moga dipermudahkan perjalanannya :)

    ReplyDelete
  16. bakat tu mmg ada.. mmg dah secocok dah ni kalau ada anak kecik.. psstt skill nak meneran masih ingat lagi tak?? hehehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah