Tuesday, February 11, 2014

Gang Tali Barut Mesyuarat Tingkap..

Kisah lunch semalam...aku dah awal2 makan sebab bawak bekal lauk mak kirim kan...makan ramai2 kat tingkat 7, memang port aku makan la kat level 7 tuh...terus plak naik level 13 Penthouse sebab konon2 nak layan rojak buah...tp perut kenyang ni....sekali tgok ramainya...rupanya masing2 duk melayan kari kepala ikan Kg Attap....wahhhhh...best giler...tp xde la aku nak join sebab perut aku pun dah terlebih kenyang...aku hanya amik gambar jer la...

 seketul kepala ikan merah yang bapak besarrrrr punyaaaa.....seksi dowh...

ni la gang2 talibarut mesyuarat tingkap yang melayan kari kepala ikan...diorang ajak jugak makan semalam....eleh..ajak2 ayam la tuh...eh tak la...diorang x macam tuh...diorang ni memang sehati sejiwa ngan aku...kata gang talibarut mesyuarat tingkap....just aku je makan awal semalam...
seronok tgok diorang makan kari kepala ikan....sambil makan sambil gelak...
sabar jer la...

18 comments:

  1. hehehe...sesekali jali talibarut mesyuarat tingkap pun ok...kari kepala ikan tu sodapp

    ReplyDelete
    Replies
    1. haa....bukan sesekali...selalu sgt dah ni...hahahaha

      Delete
  2. Replies
    1. geram jer kan dik...nasib baik dah kenyang time tu...

      Delete
  3. wow my fevret kari kepala ikan
    mmg layannnnnnn
    bestnye ada gang mesyuarat tingkap
    iols apa pun xde balik umah msk sndiri lunch haha nasib umah dekat

    ReplyDelete
    Replies
    1. lg best rumah dekat..x yah fikir nak bawak bekal apa pi kerja...

      Delete
  4. Besaqnya...
    Perghh mesti sedap tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgok diorang semalam khusyuk jer layan..sure sedap tu...

      Delete
  5. tu dia...
    tinggi betul kedai kari kapla ikan nie.
    lepas makan mmg malas nk keje kang.
    hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau la akak shark...tinggi ke x kedainya...apapun yang penting lepas makan diorang sangap mengantuk...hahahahha....

      Delete
  6. kty kalo makan kari kepala ikan kan ..
    suka yg mak kty masak ..

    kalau kedai mau rm80 tu harganya ..
    dulu makan kat luar 3 org pun tak abis ..

    lapar ..tau along saje je..org diet ni

    ReplyDelete
  7. Amboi makan sungguh ni..mau kenyang sampai ke malam kan..heheh..Salam kenal ye.. :)

    ReplyDelete
  8. Aiseh...siapa yang tukang beli tu? Jeles okehhh. Khabarnya sekang, beratur giler panjang kalau nak beli kari kepala ikan kat situ. Chop, berapa harga kepala seketul tu?

    ReplyDelete
  9. wah.. sedapnya kari kepala ikan.. makan ramai-ramai lagi sedap tu..

    ReplyDelete
  10. Ahli mesyuarat tgkap tgh mkn ditepi tingkap.. Hehe... #justjoking

    ReplyDelete
  11. Nasib baik tak minat kepala ikan makanya takdalah terliur rasa... Bagus gak sesekali bermesyuarat tingkap sambil makan. Banyak info boleh dikongsi bersama :)

    ReplyDelete
  12. Huwaaaaa sedapnye..dh lama xmakan sana..penah ajak hubby tp dienkate kat situ dh mahal..

    ReplyDelete
  13. fuuyyooohhh ini baru betul kenduri kepala ikan.. hahaha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah