Friday, February 7, 2014

Review Blog > Hazman Fadzil...

Korang Suka makan? or suka makanan?
Nak kenal Hazman Fadzil ?ke korang ada yang dah kenal blogger otai ni? Jom klik link blog ni HazmanFadzil.com ...korang akan teruja dengan review ttg makanan yang beliau buat bersama sama combinasi photo yang sangat2 awesome dan mampu buat ailio korang menjejeh depan pc/laptop....muahahahahaha...aku x cakap memain tau...aku cakap siyes ni....korang pi la mana2 entry kat blog beliau....memang damn meleleh wa cakap lu.......teknik photo yang boleh buat korang teruja dan cepat2 carik pen dan kertas simpan alamat restaurant yang dia review...itu terjadi kat aku....ada yang sempat aku terjah...ada yang masih tersimpan dalam wishlist aku....aku x leh la jadi macam dia sebab aku ni pantang nampak...pantang nampak gambar makanan yang buatkan aku teruja.....ni kena kurangkan sikit sebab aku kena kuranagkan berat badan...kena ideal dengan ketinggian aku yang sangat2 PETITE ni.....hahahahhaa....tangan atas bahu..kurus sikit baru la diva kan.....


tengok header pun sangat2 menarik dan automatic perut korang berbunyi kan....haaaa.....siyes...x tipu punya....saat aku buat review ni pun aku lapar weh....nak2 tgok plak buah apple hijau kesukaan aku yang dah digigit tuh...terbayang dowh....huiii...penangan HF kan...hehehe...ni bukan puji menggunung ada niat di sebaliknya ye...niat belanja makan ke apa ke..xdenya...aku memang sesekali akan buat review...nak korang semua tau kat mana aku selalu lepak time aku boring baca2 blog...apa orang ckp blogwalking kan...ke sini la aku selalu bila aku boring2 kat opis or bila dalam train...or kat kampung....cuba nak jadi top komentator tp manjang x lepas je...kadang2 sempat baca x sempat tinggalkan komen....harap HF faham dan x kisah...mula2 macam segan plak nak buat review..ye la..aku ni sapa la kan...tp randomly aku akan buat..x kisah la sesapa yang kena...tau2 dah ada jer dalam blog aku...hahahaha....

Korang kalau nak jadi salah seorang pemenang top komentator rajin2 la ke blog beliau ni ye...mesti dia happy bila ramai yang menyedari kewujudan beliau kan...buat HF, keep on a good work...kita jumpa nanti di Saloma Bistro for #SBB2014..aku dah daftar...korang kalau nak daftar boleh terus ke link yang ada dalam bolg HF ni...daftar cepat sementara masih ada tempat kosong...yang pasti aku dan adik2 diva aku akan berada disana..sesapa blogger pun boleh join, ada ramai follower ke takde ke...boleh jer...yuran pendaftaran pun RM20 je....cepat...daftar jom...mana tau boleh kenal2 kan....

9 comments:

  1. Oh, pernah terjah blog HF ni! Memanglah super awesome marbeles gila bila tengok makanan yang ada terhidang sampai tak sanggup datang selalu :) (Boleh gitu ek...)

    ReplyDelete
  2. Haaa kan....percaya la..if sehari x pi tgok blog HF...memang x sah...SA suka tgok makanan2 tu semua...hahahaha

    ReplyDelete
  3. ok...nak terjah jugak...baca review nih pun mcm dah terbayang bayang aje keenakan makanan tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dipersilakan terjah mimi...best tau...

      Delete
  4. fuh...nampaknya dia memang seorang food hunter nie..hehehe..nanti boleh laa terjah blog dia...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. perghhhhh,,, tak tahan nafsu kalau tengok blog beliau,, kah3

    ReplyDelete
  6. Tima kasih bebanyak yea....ini yang buat saya semangat nak update dan makan hari-hari nie.... hehehehe

    ReplyDelete
  7. akak pergi ye?
    sy masih berkira kira ni sbb tunggu cik abe.. kalau dia boleh balik ok la..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah