Friday, February 21, 2014

Dah Lunyai...Bukti dah lama x Check Up

Assalammualaikum....yeay ari ni jumaat dah...aku kalau Jumaat jer hepi....asal jumaat je aku ceria...muahahahaha....

Tapi hari ni aku nak citer pasal kad appointment aku yang dah hancur lunyai dalam handbag..nak salahkan handbag ke nak salahkan kad? yang kad ni pun satu...hahaha...duk dendiam dalam bag x leh ke...yang handbag pun sama...nak suruh tukar handbag baru la tu....hahaha...xde kena mengena...


ni kalau doktor tengok confirm dia kecik hati ni...dah lunyai sangat dah...macam x appreciate jer kan...apa pun bukan x appreciate la...aku sihat...last aku sakit Oktober tahun lepas...masuk ward..sejak dari tu aku dah sihat...dan dah xde kena demam / selsema/ batuk...kalau sakit pun setakat Angin dalam badan, cirit birit or migrain...itupun dah kurang dah...x caya??

v

v

v

See....aku sihat kan?


ye la kau sihat...aku ceria hari ni...mintak2 allah permudahkan kesihatan aku...sejak makan supplement ni badan dah makin sedap...makin ringan...alhamdulillah....

Terima kasih jugak kat semua atas doa2 kalian agar aku sentiasa sihat...macam tu jugak aku mendoakan semua kawan2 aku dan ahli keluarga aku agar sihat sentiasa...semoga allah permudahkan buat kalian semua....

dah sihat ni boleh la pi Vacation kan?

36 comments:

  1. isk.isk..tak patut sungguh,,hehehe...tengok muka ceria..so esok dah boleh cuti..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab esok cuti tu la akak ceria dik non.....

      Delete
  2. Eleh... nak tukar handbag baru kad pulak disalahkan hihi..
    Mulus muka sebab makan supplement itu ke dik? Kalau ada adik lelaki boleh jadikan adik ipar... gurau ni jgn marah:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha...alasan x leh pakai kan kak....alahai..jgn ckp mcm tu kak..malu SA,xde maknanya mulus..masih ada cacat cela...

      Delete
  3. alhamdulillah..
    moga terus diberiakn kesihatan y baik2 ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks...really appreciated for the doa dear....

      Delete
  4. divas bom kebabom... salam jumaat kak... jappp jappp jappp...nak tukau handbag ek? sian kad tu, kad tu tak bersalah pun untuk dipersalahkan... wakakakaka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1hb la akak pi tukau handbag..hahahahaha....salam jumaat dear...

      Delete
  5. a'ah muka akak putih mulus bersih cantik je..apa rahsia? hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana ada putih mulus cantik...banyak cela yang x nampak cover ngan foundation tu..hahahahha...xde rahsia...senyum je hari2...

      Delete
  6. Alhamdulillah.. semoga Allah memberi kesihatan yang baik buat Kak Long Divas & family
    keep maintain bebeh :)

    ReplyDelete
  7. hahaha..ni namanya saja cari alasan nak tukar handbag ni..

    semoga bertambah sihat dan semakin ceria.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....mengada2 kan...ala ..kalau beli pun bag yang SA jual je...Sophie Paris

      Delete
  8. Kad2 klinik semua akak campak dalam satu beg nak pergi baru cari balik beg tu kadang2 tak jumpa ada akak kesah redah jelah...ahahhaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh jer redah kasi pecah kak..tp tahan telinga la...hahahaha

      Delete
  9. doa berkat hari jumaat.

    semoga sihat selalu

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah kn. Entah bila la nk jumpa ye. Selalu beli mknn kt mn

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha tu la...SA bawak bekal Ibu Lala...ntah bila nak jumpa kan..padahal opis sekangkang kera je...

      Delete
  11. Replies
    1. Hari ni jer la yang cerianya pun...hehehhe...sebab nak balik kg kan..

      Delete
  12. Alhamdulillah, dah sihat..badan sihat hati pun senang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga allah terus berikan kesihatan...

      Delete
  13. Salam SA, cantiknya SA ni. Nnt nak skodeng kalo terserempak dgn SA, boleh le saya tegur.. hai..saya Lydsunshine. Hehehe...

    Mmg kalo saya jadi doktor, saya sentap ahhh bila tgk kad appointment tu jadi cam belacan. :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi...melangit tinggi pujian tuh..xdenya cantik..biasa je...eh kalau ternampak sila la tegur ye..coz SA ni jenis x cam orang...muahahahaha

      Delete
  14. tengok muka tu nmpak sangat sihat tu..itu level2 sihat untuk bercuti ke pulau..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh...macam tau2 je ko ni Lan SA memang suka pulau....

      Delete
  15. ummphh..mujur masih ada walau dah lunyai..kalau saya.. dah tak tau dok kat mana... hahah

    ReplyDelete
  16. Kad macam tu kalau dah lunyai pun bagus juga. Jangan disalahkan diri sebab silih berganti handbag (ayat-ayat shopaholic nih...) Kalau kad tu lunyai memang menandakan kesihatan SA bertambah baik. Tak perlu buat lawatan ke hospital selalu. Mudah-mudahan kesihatan yang baik ni berterusan hingga ke jinjang pelamin. Eh, apakah.... melalut aje kerjanya!

    ReplyDelete
  17. Ceria aje muka dia nak cuti..haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah