Thursday, February 6, 2014

Wedding Kazen > Bersanding

Gambar2 di sekitar majlis persandingan....gambar pengantin banyak sebenarnya...tp dalam kamera....malas plak aku nak cari kabel nak transfer all the photo's dalam laptop ni....mana yang ada jer dalam hp aku ni...

si kudut in purple...
tema pengantin Hitam Merah....
pengapit pun ikut tema
dua2 jer sepupu aku...
eh..si Lisa pun ikut tema..
Adeliya yang moody...kejap nak kat Acu..kejap nak kat mama
susah nak amik gambar dia get ready
si kudut dan semua sepupu2 yg lebih kurang sebaya ngan dia
anak dara ni dua orang ni anak buah aku....
separuh dari hadiah
laaa...dah sampai kat tangan Pak Long dia jugak....Adeliya ni macam2 la..
si bujang ensem...Aliff...

Alhamdulillah selesai sudah majlis persandingan...lepas ni kita tunggu plak bulan 10...Di Taman yang sama tapi sepupu lelaki plak sepupu perempuan x tau la siapa dan bila....

just wait and see...


7 comments:

  1. I visited several sites except the audio feature for audio songs existing at this
    web page is in fact wonderful.

    my webpage - high value deliveries in UK

    ReplyDelete
  2. Suka warna merah ni. Nampak macam girang gitu. Cantik pengantin berbaju merah :)

    ReplyDelete
  3. yeahh dpt lagi tgk muka lisa.. si kudut tu cun.. bila turn dia? hihi...

    ReplyDelete
  4. hehehe..meriahnya wedding nie..hehe..kim salam kat cik kudut..hahaha

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. bulan berapa nak tunggu turn SA plak ni?? hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah