Friday, February 21, 2014

Be Careful.....


Assalammualaikum....

Berhati - hati ye...kita mungkin tak tau yang anggota badan anak2 kecil sangat2 tender...kalau kita pegang dengan kuat mungkin akan mencedrakan bahagian2 yang mudah tercedera...nak pegang tangan especially ada caranya...

sharing si caring...

sumber FB

10 comments:

  1. Assalamualaikum SA, baru tengok dekat fb tadi.. bahaya tanpa sedar kann ~~~

    ReplyDelete
  2. yup mmg kena hati2 , pernah baca sebelum ni, neway tq share lagi yer !

    ReplyDelete
  3. TQ.. along sbb bg info yang berguna ni.

    ReplyDelete
  4. tq sharing..memang kita tak sedar..dah la anak mamilisa memang baya2 umur yang dalam ganbar tu..akan lebih berhati2 pasni..

    ReplyDelete
  5. Mmg x brani nk buat cmni. Org tua dulu dulu lg dh igtkn.

    ReplyDelete
  6. thanks 4 sharing kak..nanti dah ada anak tau laa position yg mana salah...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. Thanks for sharing, SA. Budak-budak ni memang kena berhati-hati selalu. Yalah kalau kita orang tua ni tarik/pegang macamana pun memang no hal. Budak-budak pulak lain caranya ...

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah