Friday, February 28, 2014

Merepek Tak Tentu Pasal...


Alangkah bestnya kalau dapat berendam lama2 dalam kolam tu..
Ter skodeng kondo ni dan ternampak mat salleh dan minah salleh berenang2....
Macam best je kan....dah la cuaca panas....berendam plak ..uiiii heaven....
Haaaa jgn nak ckp aku saje nk skodeng diorang eh....Aku terskodeng tau....so x sengaja....
Muahaha....aku tgh stress ni sebenarnya...stress sebab kerja.....agak merepek hari ni.....
Bahan nk update blog x muncul2...kejap2 lagi yer u olls....

Yang lelaki pi semayang cepat....

Yang ladiesssss out there....jom makan jommmmmmmmm.......

22 comments:

  1. Kahkahkahhhh...haipppp jgn naka2 dok skodeng!

    ReplyDelete
  2. panas2 ni nmpak kolam memang heaven laa..

    ReplyDelete
  3. Wah....memang seronok kalau dapat berenang-renangan di kolam...

    ReplyDelete
  4. Ni kalau dapat berendam dalam cuaca panas sekarang ni, konpem tak nak keluar dari kolam...hehe

    ReplyDelete
  5. Yalah tu terskodeng. Punyalah baik nak ter-skodeng pun pilih hari Jumaat, SA.... Kita dah kenyang makan nasi beriani daging tadi. Dah nak lentok dah nih....

    ReplyDelete
  6. Berendam swimming pool time panas tak best. Dapat sungai baru heaven,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana nak raba sungai tgh2 KL ni HH oiii....

      Delete
  7. fuyoo kalau dapat berendam kat kolam sedap nie.. fuhh

    ReplyDelete
  8. alamak dah nak balik dah ni kak...kak long nak berendam macam ni ke??? ha ha ha... jom jom kita pergi private pool kat rumah my uncle nak???

    ReplyDelete
  9. panas2 ni dpt aiskrim pun sedapnyer...

    ReplyDelete
  10. Kena ABC pun best gak dari berendam tu :)

    ReplyDelete
  11. Tetengari Jumaat menskodeng yer SA hehehe. Tapi kalau panas2 sangat tak best jugak berendam sana, bahang, macam dalam steam room.

    ReplyDelete
  12. Bestnya dapat berendam time cuaca panas2 ni...

    ReplyDelete
  13. panas2 lau berendam syok wooooo
    apa kata SA pun join mat salleh tu hahaha
    release tension n stress kan kan kan ekeke

    ReplyDelete
  14. wahhh bestnya.. kalau dapat berendam tu.. dah lama tak swimming..

    ReplyDelete
  15. hoho..
    menarik sungguh pool itu.
    kalau terjun dari atas apa rasanyer nnti :p

    ReplyDelete
  16. Tu kalau dapat, lupa diri sekejap yang diri ni mak budak.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah