Tuesday, February 25, 2014

Baby Bump Scha Al-Yahya Sudah Kelihatan!


KL, 19 FEB 2014: Murai Batu suka tengok pasangan Schawal iaitu Scha Al- Yahya dan Awal Ashaari sebab mereka sangat sweet bersama.

Malah, selepas Scha disahkan hamil, Murai Batu sudah teruja nak melihat anak mereka yang akan dilahrikan, pasti comel seperti mereka!

Baru-baru ini, Murai Batu terlihat beberapa foto mereka berdua di laman sosial Instagram, Murai Batu perasan perut atau baby bump Scha sudah kelihatan dan nampak membesar! Sangat comel!

Tak silap Murai Batu, Scha sudah hamil 4 bulan sekarang. Amboi tinggal lagi 5 bulan sahaja Scha akan melahirkan bayi pertamanya itu.

Apa-apa pun Murai Batu mendoakan agar Scha dan bayi sihat sehingga selamat dilahirkan nanti.

SUMBER : MURAI.COM.MY

Suka tengok Scha...nak2 bila dia berlakon citer Awan Dania tu......semoga scha dan kandungan sihat dan selamat melahirkan...jarang jugak aku citer bab artis dalam blog...tp aku citer mana yang aku minat je....aku suka scha sebab dia nyer sempoi tuh...hehehe...coz aku pun mmg jenis macam tu..cakap x berlapik....

sapa ada instagram???? moh le follow aku  > Rizzdania78

9 comments:

  1. yeay.dh nampak.
    slalu tgk ig scha .hihi
    sama sama kita doakan buat mereka.

    ReplyDelete
  2. Comel orang tinggi nampak baby bump, oh SA ada instagram, kalau masuk insta bole follow.

    ReplyDelete
  3. salam admin...wah bestnya apa lagi utk baby pertama

    ReplyDelete
  4. suka jg dgn couple ni. sama cute.. anak diorang sure cute nnt.. tak sabar nak tengok ;)

    ReplyDelete
  5. x lama dh nie.
    pasni mesti ada realiti program pasal baby scha nie.

    jgn lupa follow ig shark..
    ig/sharksuke
    heheh.

    ReplyDelete
  6. Tak sabar nak tengok wajah anak mereka berdua..hehe

    ReplyDelete
  7. Suka juga tengok watak si Scha sebagai Dania dalam Awan Dania tu. Sempoi gila.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah