Wednesday, February 26, 2014

Tom Yam Sodap Tesco Mutiara Damansara...

Lupa nk share kat sini...mcm x kena plak blog aku kalau x citer bab makanan kan...
Food porn katanya...kan aku duk meroyan kena migraine dari Sabtu lepas bawak ke Isnin...
Balik petang tu aku pi Tesco Mutiara Damansara...ada satu restoran tu aku penah mkn ...aku suka tom yam dia...sodap..so gigih pi tapau......aku mmg x kira...aku dh nak aku sanggup pi tapau...



Tom yam seafood restoran Santai (x Ingat nama penuh)
  

 X kedekut isi....ini utk sorang mkn RM8.50


Up dengan nasi goreng paprik RM9.80

Hilang diet aku...kelaut..

Total damage for Dinner RM 18.30..x per..tekak teringin dh macam org pregnant...
Layankan aje...
silap aku x amik nama kedai..dan aku x snap sikit pun masa kat kedai...kalau x boleh share ngan korang....rasanya diorang mmg  bisnes makanan Thailand...
Ramai yang makan kat situ....kalau korang pi Tesco Mutiara Damansara tu boleh la cari restoran yg bermula dari Santai...

Serius for me sodap dan terbaekkkk.....


22 comments:

  1. tomyam kat tesco melaka pon sedap. meh datang sini try hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh2...Adik banjer laju jer akak datang...hahahhaa

      Delete
  2. Kakcik suka mee bandung restoran Santai Tesco Ampang. :)

    ReplyDelete
  3. teringin lak nak makan tomyam cam ni...

    ReplyDelete
  4. kak apa kata cuba tukar bidang jadi food blogger...he he he...tapi memang tiap kali datang makanan mengiurkan...he he he...

    ReplyDelete
    Replies
    1. food blogger belum layak lagi la dik...

      Delete
  5. ini memang pornografi ni SA..hahaha..

    ReplyDelete
  6. Tomyam kalau orang pandai buat memang sedap. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rasanya memang pure dari thailand kot tukang masak dia..

      Delete
  7. Dua dua nampak sedap. Akk jarang pg belah damansara nun. Tak tahu jalan pun.

    ReplyDelete
  8. tomyam..!! dah lama x mkn tomyam.. rasa nk masak tomyam la hari ni..

    ReplyDelete
  9. might be kat area Kayu Nasi kandar tu kot.. ok nnt boleh try..

    ReplyDelete
  10. Memang namanya Restoran Santai, SA. Ada satu juga kat Tesco Ampang. Dulu-dulu memang rajin betul ke situ. Tapi should cuba juga Jom Bali kat area tu. Marbeles juga makanan.

    ReplyDelete
  11. nampak sedap tomyam tu..menyelerakan..lapar la pulak..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah