Tuesday, February 4, 2014

Top Comentator January 2014

Hi u olls..
Maafkan aku diatas kelewatan memaparkan top komentar dari blog aku ni....bukan terlupa ye..tapi kehabisan data broadband adik aku last week...nak plak cuti kan....

So..tanpa melengahkan masa aku annouce kat sini....3 pengomen tegar untuk January ye....yang highlighted kaler merah kat bawah tu...

TOP COMMENTATOR

  1. Mummydearie (61)
  2. ZazaMyMoon (52)
  3. Maria Firdz (26)
  4. Azlan Strider (25)
  5. Farah Waheda Wahid (22)
  6. Hafizul (17)
  7. Ibu Lala (15)
  8. Rizziela (13)
  9. ♥ Mrs. Secretary ♥ (FARAH) (13)
  10. Phoebe (13)
    Kepada 2 pemenang di atas tu sila email alamat korang kat suriaamanda@yahoo.com

     Zaza x yah dah email coz aku dah ada alamat dia...so untuk Mummydearie dan Maria Firdz sila email ye...hadiah akan menyusul kemudian...apa yang aku nak bagi korang tunggu jer...dah dapat terpulang nak update ke tak ok....tiada paksaan ye....

    Kepada yang lain2...semoga x serik berkunjung ke blog merapu meraban aku ni...selamat mencuba ye untuk next pengomen tegar.....

10 comments:

  1. Assalamualaikum, taniah buat pemenang. hehehe (",)

    ReplyDelete
  2. best nya dpt hadiah... dtg singgah sini pun dapat hadiah...hhee

    ReplyDelete
  3. kemain masing2 tengah excited tunggu hadiah tu... tahniah

    ReplyDelete
  4. tahniah untuk mereka yang tersenarai

    ReplyDelete
  5. Tahniahh untuk pemenang semua. Eka tak buat lagi top commentator ni. Lepas ni nak buat le hehehe

    ReplyDelete
  6. YAHOOOO!!!! terima kasih kak long divas... apa lah agaknya hadiah tu yer tak sabar nak tunggu ni.. *clapclaplap* 1st time dpt hadiah utk top commenter.. YIPPIEEE!!..

    ReplyDelete
  7. Eh, eh, eh...punyalah! Baru baca pasal ni SA. Mak datuk....tak tahupun nama naik jadi pengomen tegar katanya... Nanti sat lagi saya email. Sorrylah tak perasan.

    Clap-clap untuk diri sendiri *sambil kembang kempis hidung*

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah