Monday, February 17, 2014

KL Sentral Ke Masjid Jamek

Dari KL Sentral ke Masjid Jamek kami naik LRT, actually boleh jer kalau teruskan perjalanan ke Bank Negara then Jalan Kaki ke Sogo...lagi dekat..tp memang my mum decided nak naik LRT...Xper la...kita treat mereka2 ini ikut keselesaan...mereka tengah semangat kan nak pi....

 sampai2 jer beli token LRT
 beli 4 token...
 ajar Dania...senang nanti dia boleh buat sendiri
 satu2 ajar Dania 
Mak abah sedia menanti...abah tu aku memang suruh pakai selipar je...kang pakai kasut sakit kaki...
 okey...touch je token tu dah boleh masuk dah...
 
 acu buat muka macam tu dah kenapa...
x tau la apa yang dorang ni discuss....

Masing2 excited...aku risau jer takut kang x pasal2 masing2 penat ke...apa ke kan...cuaca panas ni...nak jalan plak lagi...tgok mak tu...sgt bersemangat tau....aku gelak je..coz aku tau sure lepas ni dia x larat...
tp jangan pandang sebelah mata u olls....nanti aku share kat korang betapa mereka2 ini sgt bersemangat berjalan dari kedai ke kedai sampai la ke Sogo...

serius...x tipu punya...


17 comments:

  1. cop bukan nak cakap apa, kak you've put down weight.... sorrylah terlebih makan kentang...ahaksss...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker dik...ok2...nanti akak banje lamb chop...hahahaha

      Delete
  2. bawa family jejalan naik lrt? lama dah tak naik lrt

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes dear..senang..x yah fikir pasal parking

      Delete
  3. kalau larat memang lrt pilihan terbaik..tak payah nak jem... nak cari parking lagi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul...sgt2 betul...memang mereka larat dan dah prove kan dah pun..

      Delete
  4. walaupun boleh jalan kaki, tapi sebab panas...kalau saya pun, naik LRT ..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. diorang jarng naik LRT, sebab tu saje jer bawak diorang

      Delete
  5. orang ada 5 tapi token beli 4..mesti sorang pakai card..hehehe..

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
    Replies
    1. semestinya mama la yang pakai kad tuh kan.....

      Delete
  6. senang kan guna LRT, nak kemana2 main tekan jer.

    ReplyDelete
  7. huaaaa sonok nya.mmg naik LRT lg berbaloi dr naik kete.hehe

    ReplyDelete
  8. Bagus tu rajin berjalan. Amalan sihat. Yang sakitnya selalu poket je. Hehehe...

    ZH Blogger

    ReplyDelete
  9. Lama betullah tak naik LRT ni SA. Sebenarnya saya teringin sangat nak naik komuter gi ke Port Klang ke (eh, ada ke?) tak pun dari KL ni gi ke Seremban ke....pastu tetiba fikir dah sampai sana saya and family nak watpa pulak ek.... Rindu pulak zaman berjalan kaki Jln Silang-Masjid Jamek-Sogo-PWTC. Terkehel kaki kalau buat sekarang nih!

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah