Thursday, February 6, 2014

Pewaris Cheongsam Mama...


My bam bam....Ainnul Dania Huda dalam cheongsam milik mama yang selamat di wariskan kepada dia Sabtu lepas....ekceli memang Cheongsam tu longgar..tapi memandangkan dia dah bam bam dan kain jenis stretchy fabric makanya memang ikut bentuk badan dia...pakai plak ngan jeans half cut ketat....lagi la menampakkan susuk tubuh mungil dia tuh...bila ada yang tegur dia nampak dah besar tersenyum2 dia...bangga sebab dah boleh pakai baju2 mama...mama memang banyak sgt baju nak bagi dia pakai...ada kebaya nyonya...ada dress mcm2 baju la...sepasang kebaya grand mama masa zaman kegemilangan...erk....gemilang ke???masa mama jadi PR dulu nak bagi kat dia..tp kain belah belakang...dia x nak...nanti la pi hantar alter...hehehe...kesian plak nak bagi dia seksi2...seksa plak semua yang tengok kang...korang tgok la...baju aku masa umur 27tahun pun dia dah boleh pakai...masa umur tu aku masih kurus lagi...padahal dah beranak 1 dah tu...ni naik sejak kerja KL dan jarang buat aktiviti hahahaha...reason x leh blah kan...nak gak salah kan benda2 x logik....yea..yea...aku kuat makan...tp sekarang dah boleh kawal dah...tak dapat kurus macam masa umur 27 tahun tp kurus sikit pun jadi la kan.....

16 comments:

  1. Excellent weblog here! Additionally your site rather a lot up fast!
    What host are you using? Can I am getting your affiliate link for your host?
    I wish my web site loaded up as fast as yours lol

    Also visit my webpage :: high value deliveries in UK

    ReplyDelete
  2. dah anak dara dah...hheee.. best la leh melaram ngan baju mama

    ReplyDelete
  3. kite pon jarang beli baju kurung.. banyak turun temurun dari kakak sebab dia besar..

    ReplyDelete
  4. wah..cantik cheong sam tu..emmm... dah besar dah anak dara kak long siap leh pakai baju mama lagi yer..

    ReplyDelete
  5. cantik aih anak dara sorang nie.. nk lawan mak dia dah nie.. ;p

    ReplyDelete
  6. ternyata lah along ni dulu2 slim giler...kan...

    ReplyDelete
  7. dania tak tembam laa along...tapi sedap2 gitu badan die hehehe...cantik pakai baju kalo badan camtu...geram plak tgk..untung dania dpt waris turun temurun baju along yg cantik2...berbaloi2 gak ...

    ReplyDelete
  8. wah dah besar betul anak dara SA ni yer, kena sgt dgn cheongsam tu !

    ReplyDelete
  9. Bestla bleh bagi anak baju kan kak.Cuma baju mak masa belum kawen n nikah, eka muat. Sebab masa tu mak kurus.

    ReplyDelete
  10. wahhh cantik kalau pakai cheongsam ^_^ mesti dulu slim

    ReplyDelete
  11. Untung ada anak dara yang boleh mewarisi segala pakaian, barang kemas dan sebagainya :)
    Kalau tengok gambar profile takdalah SA nampak gemuk pun tapi yalah bila meningkat umur, memang susahlah nak maintain figure zaman muda belia remaja dulu.

    ReplyDelete
  12. untung ada anak dara... boleh bagi kat dia saja...

    ReplyDelete
  13. hah kalau khairine tak tau lah bila dia boleh pakai baju mummy dia.. baju2 mummy dia bukan lah besar sgt pun.. khairine tak muat sebab dia kurus sangat.. tak mcm dania yg bam bam lagi comel ni.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah