Monday, February 24, 2014

Happy Birthday Ikie


Allah selamatkan kamu.....allah selamatkan kamu....allah selamatkan Mohd Khairuzzikri...
Allah selamatkan kamu...
Selamat hari lahir buat Ikie....mama loves you so much...
Hari ni dh genap umur Ikie 5 tahun...Ikie dh jadi abam long dah...Dh ada adik2 sepupu...
Tgok gambar pun tau Ikie dah boleh jadi abang yang baik...x lama lg dh nak dapat baby baru kan....
Semoga Ikie membesar menjadi anak yang baik...


11 comments:

  1. Happy birhday Ikie..Moga menjadi anak yang soleh...

    ReplyDelete
  2. alahai comel nya . memang nampak gaya seorang abg yang baik ^_^

    ReplyDelete
  3. eh eh..
    abam long sama besday dgn shark ler..
    hehhe..
    tahniah ikie..
    hepi besday..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday Ikie.. dah jadi bro2 sangat ni..
    Rajin pulak tu tlg mama dia sidai kain kannn ;)

    ReplyDelete
  5. happy birthday ikie, semoga membesar menjadi anak yang soleh, bijak, diberi kesihatan tubuh badan, kebahagiaan serta kejayaan dunia dan akhirat.... ^_^

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum SA, alhamdullilah. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh. in shaa Allah ~~~

    ReplyDelete
  7. Selamat ulang tahun big boy Ikie...waaaaaaa dh 6 thn dh dia...cpt yer membesar... :) jadi anak soleh dan kebanggaan keluarga tercinta ye ikie...mmuahh :*

    ReplyDelete
  8. Boleh nampak cara dia protect adik sepupu dia. Cayalah Ikie Abam Lom. Hehehe. Happy bday drpda macik Lyd.

    ReplyDelete
  9. Happy 5th birthday, Ikie. Bagusnya dah pandai menjaga adik-adik sepupu. Memang very protective brother.

    ReplyDelete
  10. Selamat hari jadi..semoga menjadi anak yang baik dan dimurahkan rezeki selalu..aminnn..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah