Thursday, February 27, 2014

Jualan Hari Ini..


Assalamualaikum. ..

Lambat plak bersiaran hari ni...smlm x sempat buat auto publish entry...bahan ada cuma masa je xde semalam...x byk rumah pun aku bw....mana yang sempat singgah je...special thanks pada yang masih lg sudi singgah dan tinggalkan jejak...insyaallah satu2 aku blas kunjungan....minggu ni agak busy skit...harap2 korang faham ye....

Hari ni nak citer pasal kuih muih jualan mak tea lady...


Cekodok pisang


Karipap pusing inti kentang..

Pulut kepal kot...alahai lupa plak nama dia...

Semua kuih2 diatas dijual dengan harga 40sen sebiji...murah kan.....alhamdulillah senang anak2 kat opis ni semua...dah x payah turun beli apa2 lg dh....semua dh ada terhidang pagi2..naik je tingkat atas pas tu pilih je...malas dengan rajin je kan....

Ok la....selamat bekerja u olls...hari ni aku masih lg busy.....ada masa nanti aku jengah korang eh....


18 comments:

  1. wah.. meriahnyer kuih.. lelagi karipap pusing tu.. nampak menyelerakan.

    ReplyDelete
  2. Kak Rofi yg jual ker? Rajin dia... Dari mula kerja kat Malakoff sampai sekarang....

    ReplyDelete
  3. CANTIK2 kuih die along...kalo lieya mmg jadi pelanggan setia hah....tu lieya panggil pulut urap..sedap tu...mak lieya pandai buat....

    ReplyDelete
  4. wah sedapnya kak...senang tak payah turun bawah beli...

    ReplyDelete
  5. Uisshhh murah sangat tu kat opis akak 50 sen sebijik!

    ReplyDelete
  6. terliur tgk cekodok pisang tu. hehehehe

    ReplyDelete
  7. selamat bekerja.. memang murah harga kuih muih tu.. susah nak dapat harga 40 sen sekarang ni..

    ReplyDelete
  8. untung la ada kuih terhidang tiap2 hari at ofis. kat ofis saya paling dekat nak beli kuih kt tgkt 11.

    ReplyDelete
  9. pulut kepal tu memang suka sgt.. tapi kat area tempat alise susah cari.. terpaksa suruh kakak je buatkan kalau balik pagoh..

    ReplyDelete
  10. pulut kepal tu feveret KA SA> namak sedap betul !

    ReplyDelete
  11. wahhh sedappnya karipap pusing..murah plak tu..puas hati klu dpt beli..:)
    Happy working ya...

    ReplyDelete
  12. tengahari ni tengok makanan semua jadi lapar cekodok pisang tu sedapnya bolat dan gemok nengoknyaaaa

    ReplyDelete
  13. Kuih yang last tu dah lama sangat rasanya tak nampak. Terliur pulak. Untung SA, tak payah susah2 nak cari sarapan pagi. Bestnya kalau cam ni...

    ReplyDelete
  14. ohaoiii senangnya hidup kalau ada yang menjual kat opis.. tak payah susah2 turun membeli.. kalau kt luar tu rasanya mesti harga 50sen - 60sen sebijik kannn SA.. bestnya :)

    ReplyDelete
  15. Yg pulut kepal tuh sy pgil pulut serunding

    ReplyDelete
  16. Memudahkan kita dari nak kena berjalan jauh untuk makan tengahari

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah