Friday, February 28, 2014

Happy birthday Aisy Danial


Sekejap jer rasanya si Aisy ni dh besar..dah 1 tahun dah pun...celeberate last week. ..
Tp tu la..baru besar ni dah ada adik dah...mama dia tu baru bersalin baby girl...tu tengah dalam pantang la tu....


Dia leka tgok org ramai siap nyanyi2 happy birthday


Allah selamatkan kamu.......


Dh macam hadiah org kawen...


Kek red velvet...


Yeayyyy....Aisy dh besar...

Hadiah dapat...baby baru pun dapat...haaa..after this papa mama kena jarakkan sikit
Baby2 ye....rapat sgt...Aisy merajuk...kesian Aisy..belum cukup besar dah ada adik kan....
X puas manja2 lagi...
Apa pun selamat hari lahir...semoga membesar menjadi anak yang soleh....
Amin....


10 comments:

  1. cepatnya aish dpt adik...rezeki Allah...

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum SA, wahh selamat hari lahir aisy danial. semoga membesar dengan sihat dan jadi anak yang soleh ya.. kek rev velvet tu sedap ~~~

    ReplyDelete
  3. weee.. best nya dpt byk hadiah :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday si comel aisy danial... wah cantik kek tu...tak ajak aunty pun???

    ReplyDelete
  5. xpelah..rezeki aisy dpt adik, nnt ada geng..hehehe..happy birthday aisy. semoga sentiasa sihat dan ceria k :)

    ReplyDelete
  6. whoaaa.... bebudak skang... kalau kek tu mesti nak karektor kartun kan.... tapi comel laaa

    ReplyDelete
  7. Selamat Hari Lahir, Aisy! Takpalah rapat dengan adik, nanti dah besar boleh jadi teman merujuk pulak.

    ReplyDelete
  8. hepi besday aisy..
    banyaknya hadiah dier..
    anak rapat2 ni kalo dah besar best kak...
    masa kecik ni memang mencabar skit nak jaga..kena banyak bersabar la parents..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah