Tuesday, February 11, 2014

Comfit From Bata

Lepas pekena Tako Tao pi beli sandal baru plak...aik..last month dah beli this month pun beli lagi...yang beli last month tu letak kat opis...yang beli baru ni pakai hari2 lenjan kan aje...dah lama x beli sandal Bata ni..Banyak design cantik2 tp sedikit mahal la....


aku amik yang ni...sedap pakai dan comfort sgt2...


pemijak dia tuh pelapik yang sgt2 best..lembut jer..seolah2 ada pad kat tapak kaki...tebal pun tebal...
Harga untuk sandal ni RM49 hengget...
jadi la..pakai untuk lenjan jer kot...senang...memandangkan aku naik komuter and LRT hari2...so for me..its comfortable wearing sandals  dari pakai heels...buatnya tersadung ke jatuh ke kan...x ke malu....dah pernah kena dulu tu..taubat x nak pakai heels dah kalau untuk kegunaan harian...heels letak kat opis...ada function baru guna...
korang selesa guna sandal ke guna heels?

9 comments:

  1. kasut bata mmg terbukti selesa. ain lebih suka pakai sandal je. heel beli pun pkai sekali je.haha..membazir

    ReplyDelete
  2. Saya suka selipar,kikiki tp pakai lenjan keliling rumah je..suka dengan bata yang jenis comfort nie.beli dua pasang bagi mak mertua n mak sendiri..kat diri sendiri belum pernah try lagi..

    ReplyDelete
  3. betul tu
    iols pun lau pakai heel pakai time ada functions2 je
    yg flat2 sandal2 belasah hari2...kdg2 p ofis pun pakai selipar..uols mampu?kekeekekeke

    ReplyDelete
  4. Akak pakai loafers. Kat opis baru ada kasut heels yang formal.

    ReplyDelete
  5. Bata mmg mahal tapi berbaloi dan selesa...

    ReplyDelete
  6. saya pn suka kasut bata... antara pilihan keluarga.. :). tapi xsuka pattern belakang yang ada getah tu sebab senang meregang..

    ReplyDelete
  7. Dah lama tak berhigh heels. Baru start nak pakai asyik terkopak aje tapak kasut dok perap lama dalam bonet kereta. Yang jatuh tertonggeng hari tu pun high heels punya kerja gak. Makanya lebih afdal saya pakai wedges aje gi kerja. Kalau terjelepuk pun takdalah sakit sangat kot!

    ReplyDelete
  8. I suka pakai selipar jepun je.. hahaha
    sesekali pakai heels kalau ada function atau pegi wedding.. baru lah feeling divas sket hehe

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah