Thursday, February 13, 2014

Sabun Susu Beras Collagen For Sale..

Cepat...cepat....stock x banyak sangat....hot item yang sangat2 laris...




SABUN SUSU BERAS + COLLAGEN
(Ready Stock )

HARGA :
1 ketul : RM 3 sahaja
12 ketul (1 dozen) : RM 30 ( seketul hanya RM 2.50)

KOS POS / KOS PENGHANTARAN
Kos pos laju semenanjung :
1-6 ketul : RM 8.00
1 dozen : RM 12.00

Kos pos laju Sarawak :
1-6 ketul : RM 10.00
1 dozen : RM 12.00

Kos pos laju Sabah :
1-6 ketul : RM 12.00
1 dozen : RM 14.00

Kos pos biasa/parcel Sabah/Sarawak :
1-6 ketul : RM 10.00
1 dozen : RM 10.00

Sabun Susu Beras Collagen ini dihasilkan 100% dari bahan-bahan semula jadi. Merupakan produk asli dari thailand yg terkenal serta diamalkan oleh gadis-dan juga orang dewasa. Bertujuan menjaga serta mengekalkan kesihatan dan kecantikan kulit. Kita boleh lihat ramai gadis-gadis dari thailand memiliki kulit yg cantik, gebu dan cerah.

FUNGSI SABUN SUSU BERAS COLLAGEN:-
- meratakan tona kulit
- menganjalkan struktur kulit
- menggebu dan mencerahkan kulit
- membantu menghilangkan bintik-bintik hitam
- menghaluskan kulit
- memudarkan dan menghilangkan parut dengan penggunaan yang berterusan
- melembabkan kulit seterusnya menaikkan seri wajah.

KANDUNGAN @ BAHAN:-
Rice Milk Extract, Vitamin B3, Vitamin E, Olive oil, Palm Oil , Natural Glycerin, Collagen Powder

KHASIAT:-
- Membuatkan kulit muka anda lebih cerah, lembut dan tegang.
- Menanggalkan semua kotoran, minyak, dan sel kulit mati.
- Memudarkan dan menghilangkan parut jerawat dan jeragat.
- Menanggalkan kesan solekan dengan efektif.

JIka digunakan sebagai sabun mandi pula, ia membantu:-
- Menanggalkan bintik hitam atau kesan hitam di ketiak, siku dan peha anda.
- Sesuai utk semua jenis kulit termasuk kulit bermasalah
- Memberi kesan kesegaran sepanjang hari.
- Badan anda tidak akan melekit walaupun ketika atau slps berpeluh
- Boleh menghilangkan bau badan.

Cara-cara menggunakannya:-
- Gunakan sebagai pencuci muka dan badan setiap hari.
- Urut dan gosok secara perlahan di bahagian muka dan badan selama 2-3 minit
- Ini bertujuan supaya vitamin dan mineral dapat meresap di dalam kulit.

If interested kindly email me at 
suriaamanda@yahoo.com or add me at FB ( tgok kat atas sebelah sidebar tu)

7 comments:

  1. kak long bawak masa SBB... adik nak jugak... bulan ni postpone...muahahaha... melampau tak???

    ReplyDelete
  2. sabun collagen, best tapi tak leh nak payah coz muke sensitif la... huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. pernah terbaca di internet..mmg tgh top sabun ni

    ReplyDelete
  4. Rasanya banyak sabun sebegini di jual di Padang Besar tetapi mind set tu dah letak kebanyakan barangan dari sana tak selamat jadinya jarang beli tapi mak saya elok ja guna...ahahhaa...

    ReplyDelete
  5. aiza pernah mencuba yang kawan bagi.. tapi sabun susu beras biasa tanpa collagen.. nak pakai di muka tengah guna produk lain masa tu.. akhirnya buat sabun mandi, memang betul kulit jadi lebih lembut..

    ReplyDelete
  6. skun produk2 kecantikan semua ada collagen ek
    smpai sabun susu pun berkolegen hehehehe
    uols pakai sabun ni x?

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah