Saturday, February 22, 2014

Panas2 Pun Orang Kawen la.....


Cuaca panas pun x menghalang orang buat kenduri kahwin kan...cuaca tengah panaas pun sikit tidak menghalang pen gantin2 baru amik gambar outdoor kan?
seronok tgok orang kawin ni....ada photoshoot bagai....aku dulu photoshoot atas pelamin ngan bilik tido sudah...hahahaha....padan muka aku...eleh..time tu mana ada servis2 photoshoot ni bagai...photographer memang la ada...tp x secanggih sekarang..dulu amik photographer bayar RM500 je...dapat album 2 bijik...dapat la frame besar kalau orang tu nak bagi or termasuk package...sekarang???video ada..story book ada...banner ada...semua ada la pendek kira...janji hulur duit jer kan....next if aku kahwin nak buat ke semua tu? eh why not kan? kalau ada yang nak taja...whatttttt!!!!!!!!!!!!!!!
ko fikir ko sapa Suriaamanda???????????


12 comments:

  1. kita kawen lagi simple.. keadaan tak mengizinkan utk buat grand atau bergumbira sgt time tu.. sekadar menyempurnakan wasiat arwah yang pergi 4 hari sebelum kita nikah. tak menyesal tapi rasa syukur.. wasiat & pesanan arwah ayah memudahkan semua pihak

    ReplyDelete
  2. eh apa salahnya, Che Ta tu selamba jer bertempat2 hanimun, kita takat nak berphotoshoot tak salah, hehehe

    ReplyDelete
  3. Abis cair make up pengantin tu...hehe takpelah kan demi hari bahagia, apa pun sanggup diharungi :D

    ReplyDelete
  4. tu la kak..terpaksa gak teruskan sebab semua dah dirancang dari awai kan..ada gak yang kawen time banjir....

    ReplyDelete
  5. ni dekat library Seremban depan lake garden ya?kat situ mmg port best photoshoot outdoor pengantin...:P

    ReplyDelete
  6. Hujan lg susah..kenduri semua..kalu kt kg wat gotong royong.

    ReplyDelete
  7. tetiba rasa teringin nak kawen.kiki..*gatai kejap!

    ReplyDelete
  8. apa salahnya nak buat grand2 pun boleh baru lah gempak.. hehehe

    ReplyDelete
  9. boleh je..tp pasal taja tu no komen..byar sendiri boleh je.hehe

    ReplyDelete
  10. Alah, takpa SA. Boleh aje nak photoshoot bagai. Sukahatilah apa nak buat masa jadi pengantin nanti. Tapi bab tajaan tu, entahlah....manalah tahu rezeki SA boleh mengalahkan Che Ta dan Zain :)

    ReplyDelete
  11. Emmyer la..nak tunggu turun hujan dulu bila lahhh..kan?haha

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah