Thursday, February 27, 2014

Makan2 Orang Belanja....

Dah petang baru nak citer pasal makan tengahari...sorry la u olls ..i olls is very the very busy la today...rasa nak jerit jer dah ni...dah seminggu buat benda yang sama jer...apapun harap2 settle by today ..jom citer pasal lunch kami ahli2 mesyuarat tingkap yang mendapat tajaan dari Kak Bear tersayang...semoga murah rezeki Kak Bear...rajin dia belanja kitorang makan kan...menu lunch ari ni MEE KARI..

 this is my portion
 kak Bear yang comel yanglentukkan kepala atas bahu si gadis yang berbaju pepel...
aisey gambo aku terselit jer pulak...

Yesza...i olls la yang berbaju kurung biru putih menyelit tu....ayu x i olls.....phuiii....ko dah kenapa tanya orang cenggitu kan...apapun...mee kari sangat best air tangan si tukang masak Kak Zarina

Alhamdulillah..murah rezeki hari ni...semoga allah murahkan lagi rezeki Kak Bear...Insyaallah...next week turn sapa plak belanja ni?me belum turn lagi....tunggguuuuuuuuu....

15 comments:

  1. mee kari eh..wow sedapnya makan reramai..

    ReplyDelete
  2. sedap pulak tgk pepetang nih.. lapaqqq aihh..

    ReplyDelete
  3. Mee kari..sedapnyaa makan beramai2 gitu

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya orang belanja,, makan ramai2 mmg meriah

    ReplyDelete
  5. bestnya org belanja... muga dia dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  6. wahhh!!! best tu dpt mkn ramai2 camni... ofis DN susah nak makan mcm ni selalu tau...

    ReplyDelete
  7. Nampak sedap mee kari tu. Yummy ;)

    ReplyDelete
  8. Bestla mkn ramai2... Lagi2 org belanja. Lagi best.

    ReplyDelete
  9. mee kari owhhh lama tk rasa ada harpaan ni.

    ReplyDelete
  10. turn SA belanja nanti panggil I yer.. nak jugak menyelit sekaki nnt hehehe

    ReplyDelete
  11. dapnya mee kari
    lama gak iols x buat mee kari
    alah rindu nak bermee kari hahaha
    syok kan tgk uols..ada mesyuarat tingkap yg boleh mkn berjemaah n kenduri2 haha

    ReplyDelete
  12. wah..makan2 reramai kat opis..bestnya...menabung inti sini..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  13. Best dapat makan beramai-ramai macam ni, kan. Seronok aje rasanya. Tu mesti SA terlebih seronoklah tu sampai posing manja gitu :)

    ReplyDelete
  14. Memang happening bila makan reramai macam tu.. ;)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah