Wednesday, February 26, 2014

Seremban Prima..


Kalau dulunya dipanggil Seremban Parade....sini la tempat aku main bowling masa zaman2 anak dara...kalau shopping pun ada Parkson...
Yang lain2 aku tak Ingat...
Dah tukar ke Seremban Prima ni sekali pun aku x pernah jejak...
Belum ada masa nk terjah....hari tu aku dh update rasanya....tp kali nak update lagi..
Nampak ceria jer yang baru ni compare yang lama....
Adat la tu kan...yang dah lama x kan nak di kenang.....bukan apa aku dulu pernah masuk Karaoke Contest kat sini la...hahaha...motif nak citer bab lama....
Dah2...xde throwback2 de....gambar pun xde......
Kenangan semua tu....

11 comments:

  1. dah lama gilos tak jejak seremban parade ni...ooo dah tukar nama ek???

    ReplyDelete
  2. laaaa...dah jadik Seremban Prima...A&W depan tu ada lagi ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. A&W masih ada di tempat yang sama x berubah pun...

      Delete
  3. x penah jejakkan kaki ke sini la kak..huhuhu

    ReplyDelete
  4. owh, anak nogori ker ni? huhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. ohhh seremban parade dah tukar pada seremban prima yer.. pernah pergi sekali dua dulu.. skrg dah upgrade mesti dah banyak yg gempak kann..

    ReplyDelete
  6. dah lama x g seremban parade ni. walaupun kampung kat seremban, tapi jarang2 balik sana tu yg xtau dah tukar nama. hehehe

    ReplyDelete
  7. kat kuantan ada kuantan parade. tapi namanya ta tukar lagi jadi kuantan prima rasanya. banyak tempat lepak masa muda2 dulu yg kalo kita pegi, kita rasa 'ohh banyak dah berubah tempat ni'.

    ReplyDelete
  8. Lama sungguh tak ke Seremban ni. Dulu masa buat matriks kat KP, memang rajin turun naik bas dari KP gi Seremban, gi KL. Excited dapat lepas bebas dari pantauan makbapak di kampung. Tahulah juga nama Seremban Parade ni...dah tukar ke Prima pulak eh... Rasanya kalau saya naik bas ke Seremban sekarang ni memang terpinga-pinga tak tahu mana nak tuju. Tentu dah banyak sangat perubahannya.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah