Tuesday, February 4, 2014

Selamat Pengantin Baru Aini Zakaria

Havoc sungguh bila last week ada kawan office buat reception wedding dia kat opis....seronok tau...macam2 ragam ada...aku up citer dia dulu la eh sebelum aku up citer wedding kazen aku...ikutkan aku banyak kerja ni...take 5 jap update entry ni....

 si manis 17 kak Arleena...17 la sgt kan.....
 the pengantin...Aini dan suami...x ingat plak namo eh...sabar jer la..
 antara rakan2 yang memeriahkan majlis...
 yang baju hitam tu ada jer idea mengusik
 reception sekali ngan birthday celebration...yess Aini sebaya i uollss

 Selamat pengantin baru dan Happy Birthday Aini

Bos Aini...dan colleague..Atikah...macam2 perangai havoc diorang ni...

To Aini selamat pengantin baru..semoga bahagia selamanya...this is second marriage for Aini...tahniah noks...nampaknya ko dulu dari aku...entah bila nak menyusul x tau la....
macambest je buat reception kat opis kan...caterer dah ada dah....hehehe...mengada kan...nak budget rendah je...tp ok jer kot rasanya..hahahahha....


11 comments:

  1. selamat pengantin baru buat pasangan...

    ReplyDelete
  2. bestnye ramai2 kat ofis dpt celebrate majlis reception ngan besday..sure riuh tu uols

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat kawan kak long...

    ReplyDelete
  4. macam bset gak nak cakap tadi.. senang gakkan semuapun dah berkumpul...

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru untuk kawan SA..memang havoc tgk gambar kat sini

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru buat beliau =)

    ReplyDelete
  7. 1st time tgk buat kat opis.. rare sangat.. ;)
    nway congrats & selamat pengantik baru to Aini.. lepas ni turn kak long divas pulak :)

    ReplyDelete
  8. Tahniah buat office mate SA yang baru melangsungkan perkahwinan. Sempoi aje buat majlis kat office. Senang cerita. Tak payah membazir tempah dewan kat hotel ke apa. SA bila lagi agaknya tu? Lama sangat wedding bell berbunyi nih...

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru buat kak aini...semoga berkekalan hingga ke jannah

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah