Tuesday, February 18, 2014

That Was Me..


Tertarik ngan quotes di atas...terus terasa nak share kat sini....

itu la aku yang sebenar...senang nak memaafkan tetapi bukan pendendam dan jugak bukan senang untuk melupakan....

Korang macam mana?

* boleh x update macam ni...bz sangat...entry2 sebelum ni dah buat auto publish kan...ni langsung xde masa...ntah sempat buat ke x entry untuk esok...sabar je la...ada beberapa claim lagi nak kasik settle....aduyaiiii...


15 comments:

  1. Samalah dear...nak maafkan aku mmg cepat tapi nak lupakan perkara tu kena ambik masa yang lama.....huhu

    ReplyDelete
  2. saya sukar nak maafkan orang lain dan saya juga seoarnag yg pendendam

    ReplyDelete
  3. sama lah kita along .
    kty pun senang memaafkan , tak berdendam ..tp tak boleh lupakan apa yg penah dibuat pd kita

    ReplyDelete
  4. sangat laa betul, ada sikit perbezaan antara memafkan dan melupakan..melupakan itu lebih kepada memory kita..kadang2 walaupun kita dah maafkan tapi tak semestinya kita boleh lupakan...

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  5. iolss tak pendendam dan paling suka maafkan orang, but i can't stand provocation... (saja jer kan mendedahkan kelemahan diri) so when I get provocated until I couldn't take it... saya automatically akan switch...ha ha ha..amacam??? switch macam mana tu... bukan dengan revenge or what so not...tak mainlah... forgive them and let them be whatever they want to be, at the end of the I am not the one who look stupid isn't it??? I don't want to be looked stu-iii-pid... I just smile, move on and live my life happily, I got a family of my own to take care, I got my own life to develop... apa lagi mau... focus on life... no time for all those nonsense...

    ReplyDelete
  6. kita samalah.. mudah maafkan tp ssh nk lupakan.. tp idok pulok rasa nak bls perbuatan dia tu.. ish x baik...

    ReplyDelete
  7. samela kak.. memang senang memaafkan and bukan pendendam..
    tapi kalau bab nak melupakan memang akan amik masa..cakap jer dah lupa,
    dalam hati masih ingat lagi..hehehe...^ ^

    ReplyDelete
  8. serupa!! I pun mcm tu jg.. sebelum tu I kena bagi kata2 maut kat org tu selagi tu I tak puas hati..hahahaha

    ReplyDelete
  9. ehm entahler mungkin senang memaafkan tapi masalah akak yelah sukar nak minta maaf... rasa mcm malujer... isyh kadangtu tau dah buat salah.. tapi tak tau nak kata maaf...

    ReplyDelete
  10. Kadang-kadang tu bila marah memang fikir tak boleh dimaafkan lagi dah perbuatan seseorang pada kita tapi bila dah cool down, alah....maafkan ajelah. Buang masa aje kita nak marah tak tentu pasal. Makin berkedut muka pulak.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah