Tuesday, February 4, 2014

Sepetang Bersama Blogger dan Yeo's 2014 @ 8 March

Assalamualaikum. ...bertemu kembali u olls bersama Suriaamanda a.k.a SA...poyos je pembukaan kata pagi ni....amacam cuti panjang korang? Aku xde yg special mn pun...just attend wedding kazen yg aku dh inform last week....blog bersapau x update sebab pemalas lipas...dengan broadband dah tamat data dan line maxis macam harem last week....at last aku x update apa pun...
Eh....korang dah daftar dh event ni? Jom la u olls....boleh kenal2 disamping boleh join mcm2 aktiviti kat sana nanti....aku dengan divas2 dh daftar dah....korang boleh daftar di sbb.my

Bawah ni pengesahan pendaftaran aku dapat semalam.




Tak sabar plak rasanya nak joint event ni....first time ni join...harap2 boleh berjumpa dengan otai2 blogger...dan yang penting aku bersama2 adik2 divas akan berada di sana nanti...korang kalau nak join cepat2 daftar kat link yang aku bagi tu ye...pendaftaran akan ditutup apabila quota dah cukup....details tentang event semua ada kat situ....jom u olls....

13 comments:

  1. assalamualaikum suria...wah bestnya dpt join sekali...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam mama....kalau mama ada pun best tau...

      Delete
  2. Replies
    1. ni first time hakak nak join dik....harap2 best...

      Delete
  3. Bestnya....tapi memang tak dapat joinlah sebab kita kan tinggal di seberang laut..huhu

    ReplyDelete
  4. Enjoy sis..dee mmg pemalas lipas..hihi

    ReplyDelete
  5. tahun ni tak tahu dpt join ke tak..sebab dah ada plan nak pergi bercuti

    ReplyDelete
  6. macam best sahaja kalau dapat jumpa admin tentu lagi seronok heee

    ReplyDelete
  7. ni lah smlm yg uolls cerita kat whatsapp kannn.. ok nanti nak join jg ;)

    ReplyDelete
  8. Salam .. insyallah dapt jumpa di sana

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah