Monday, February 17, 2014

Dania &her hobby


Assalamualaikum

Morning u olls....ohoiiii...pagi2 aku dh bz gile hadap claim yg x sudah2 dari last week....x buat kang marah plak yg di pertuan besar..stress kjp pg2 ni....chill kjp je ni ha sebab mata dh berpinar tgok amount yg byk....
Citer trip sogo aku sambung nanti2 ye...ni nk citer hal Dania dgn hobby dia...sebelum2 ni dh share ngan u olls ttg Dania yg suka melukis dan more to art thing kan....
Ni satu lg kraftangan yg dia buat...x reti aku nk namakan apa...bukan apa lupa dia ada sebut...yg aku ingat art je...selebihnya x ingat langsung..haha..dasar mama x byk anak ni kerastangan kan....x reti aku bab ni....
Tapi kalau u olls nk tau kan...aku dipaksa oleh dania untuk lukiskan daun dan bunga...
Ni sapa yg belajar sebenarnya ni...Dania ke mama ni....mula2 aku x nk buat...tp tgok muncung dh panjang sedepa so..aku tolong la jugak...x tau la jadi ke x bentuk bunga and daun tu...asal jd sudah la ye....bila tanya ni homework ke apa...
Dia ckp..bbila2 punya project boleh hantar bila2...
Confuse aku da........

14 comments:

  1. umo brp dania ni. sama la anak akk pun. klw x tolong muncung sedepa.

    ReplyDelete
  2. tak apa lukisna itu lukisan yang terbaik pd hati anak-anak

    ReplyDelete
  3. comelnya bunga.. kusyuk betul menggunting.. :D

    ReplyDelete
  4. kreatifnyee..malu acik yg kerastangan jugak ni.ingat nak lukis ayam,,tp nmpak mcm itik.hihi

    ReplyDelete
  5. dia saja2 nak buatlah tu, ikut kreativiti dia dan kesukaan dia... he he he...

    ReplyDelete
  6. masa kecil2 dulu suka gila wat benda2 mcm bunga, art2 ni.. bila besar ambil enginering gak.

    ReplyDelete
  7. Kreatifla si Dania. Rajin betul dia buat.

    ReplyDelete
  8. adoiii apa lah mama ni.. itu pun lupa hehe..
    Bagus Dania suka arts budak2 yg suka arts ni kreatif..

    ReplyDelete
  9. Takpalah Mamanya keras kejung tangan tapi anaknya kreatif. Kira gene mak tu tak turun kat anaklah :)

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah