Friday, February 7, 2014

Pasang Lampu Risiko Leukemia...


Kalau la dapat hantar pesanan ni kat housemate aku kan best....biar dia tau risiko tido kalau pasang lampu...
siap dah ada yang buat kajian dah pasal ni kan...sekarang dia masih lagi tido pasang lampu tp guna lampu yang Energy saving tu..but still guna elektrik jugak kan...sebab aku nampak dia just lekat kat soket dinding pas tu on la sampai pagi....last month punya bil elektrik xde la mahal...aku bayar RM21.43 sen....kita tengok plak bulan Fenruary ni macam mana eh...aku x nak complain dah...kang uncle daddy plak sound aku lagi...
uncle daddy???siapa uncle daddy ni???
x per la...biar aku aje yang tau....


15 comments:

  1. sejak dulu lagi ain x suka tidur bawah lampu terang.mesti kena gelap.

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak pun sama ain..x reti tido dalam terang...lg gelap lagi suka...

      Delete
  2. saya lagi gelap lagi saya suka. lena sket tido hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2...gelap senang skit nak lelap kan..

      Delete
  3. ada org yg mmg tak leh lelap kalau gelap terus...hahahaha...

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum AS, sheila pun pasang lampu kecik tu. muahahha. bahaya ekk. alamakk kena tutup lampu balik lepas ni. hihi thanks sharing kak (^_______^)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesekali x per kot..asalkan jangan selalu dan tmpoh yang lama...

      Delete
  5. Saya masa remaja dulu memang tak boleh tidur kalau tak pasang lampu sebab asyik bermimpi ngeri aje. Tapi lama-lama habit tu hilang sendiri. Sekarang ni terbalik pulak, kalau pasang lampu memang tak boleh tidurlah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. SA memang selamany kalau tido biar la gelap...if terang mmg x leh tido..

      Delete
  6. macam mana dia tido dengan lampu tu???sangat tak syok..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  7. tido x pernah bukak lampu..tak suka, kalau ada lampu kena tutup muka gan bantal

    ReplyDelete
  8. Sy psg tpi bkn lmpu.bilik.. Lmpu ruang tamu.. Cerahnya smp ke bilik...

    ReplyDelete
  9. kalau pasang lampu bilik air, tak pe ke?
    sejak duk sorang je.

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah