Friday, February 7, 2014

Bunga Bunga Cinta Dari Nuffnang..

Tajuk entry x leh blah kan....asal dapat duit jer bunga2 cinta...bila lak nak dapat bunga2 cinta dari company ni...ada ke xde agaknya...hahahaha....gelak syaitonnn penuh harapan tp ntah ada harapan ke takde...
Yang di tunggu2 dah tiba...tunggu yang satu lagi yup..2 kali cash out ari tu...walau x banyak mana tp ini la hasilnya berblogging...lambat plak kali ni...tp x per la..as long as dapat kan...ok la dari xde langsung...amount yang ada sekarang masih x matang lagi.. blogger picisan mcm aku ni kan...eh...dah lama rasanya x dapat iklan baru dari Nuffnang..kenapa erk...korang perasan x?

 teruja bila Dispatch hantar kat meja aku tadi..
 RM102.98..x tutup ke amount tu? x yah la...nak selindung buat apa...sama jer...bangga lagi ada dapat duit free..

Cek dah selamat aku bank in...thru cheque deposit je...xde la nak guna urgent pun kan...just masukkan aje dalam account..x rancang lagi nak buat apa ngan duit tu...biar la dalam account dulu...aku dok tgh fikir nak beli apa....rasanya xde apa yang xde...kalau ada pun mcm x worth it je...ah...biar la dulu dalam account...hehehehe...

tunggu next cek plak ok...

Special thanks to Nuffnang...

39 comments:

  1. Ada juga cheque hah...takdalah picisan sangat :) Ni yang tak ada cheque nak di bank in lagilah kesian :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ala mummydearie..insyaallah nanti dapat jugak tu....

      Delete
  2. Alhamdulillah, bestnya dapat duit :)

    ReplyDelete
  3. ini bukan blogger picisan lagi ni along
    kira rezeki gak kan.. tulis saja2. dpt imbuhan sapa nak kasi

    ReplyDelete
    Replies
    1. along nyer cita2 nak jadi somebody dalam dunia blogger ni...tgh bertatih lagi kak ty...tgh nak cari niche yang sesuai utk blog along....

      Delete
  4. bila saya nak dpt lg dr nuffnang ni..hari tu dapat 1x ajer dah 5 thn berblogging..huhu..orang lain dah byk dah dpt

    ReplyDelete
    Replies
    1. x per..kena work hard lagi tu dear...cuba pelbagaikan entry dgn kisah2 lain jugak...review produk ke..eh...SA ni bukan bagus pun tp sibuk nak bagi opinion kan...mengada

      Delete
  5. haah, saya pun dah lama tak dapat iklan nuffnang kat blog.
    last hari tu pertengahan januari je sob sob sob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tadi pagi ada sekejap satu iklan baru menari2..kejap jer..pas tu xde dah....x tau knp la nuffnang lately ni...

      Delete
  6. nory pon baru dapat cheque tadi....yeahhuuuu....lebiuuu nuffnang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mesti cash out tarikh yang sama ngan akak kan..

      Delete
  7. dah cash out..kalau tak plan lagi nak gunakan utk apa duit tu jom lah belanja I teh tarik hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. setakat zaza bila2 jer kak long diva boleh banje minum teh...teh je kan..hahahahaa

      Delete
  8. awal tahun nie memang biasa laa .....nanti dah nak dekat tengah tahun ada la nanti job dari NUFFNANG.... apapun mungkin ada rezeki lain kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooo...macaam tu ye...thanks for the info HF, tu la SA ni blogger picisan je...x tau apa2 pasal ni...

      Delete
  9. rezeki berblogging even skit pun.. sapa nak bgi kan..

    ReplyDelete
  10. alhamdulillah ..suka bila blogger bangga dgn pencapaian masing-masing dan imbuhan ini sbg pendorong kpd lain2 utk sama berblog dgn ceria...tak semua blogger berblog tanpa tujuan tertentu. Kena sentiasa ada peningkatan dalam segala hal yg diceburi.. Syabas dan tahnia SA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks pcl...SA bangga dgn pencapaian SA walau x setanding blogger lain...

      Delete
  11. tahniah awk .. bilelah blog saya nk dpt cek dr nuffnang?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh cashout lom...keep up a good work dear...insyaallah ada..

      Delete
  12. sy pun dpt smlm tp tertinggalkan rumah...xbank in lg

    ReplyDelete
  13. best nyaaaa kak. lya smpai skrg xcash out lg..kemalasan melandaa.hehe

    ReplyDelete
  14. Tahniah.. Dok pikr mcm nk cash out gak tu sbnrnya...

    ReplyDelete
  15. bestnya dapat cheque kan..Tahniah kak :)

    ReplyDelete
  16. Tahniah....saya pun dh cash out tapi belum sampai lagi ceknya...excited sebenarnya sebab first time dapat hehe walaupun tak banyak...tengah merangkak2 lagi ni...

    ReplyDelete
  17. Tahniah kak.. Alhamdulillah murah rezeki.. Sy harap nanti sy pun akan dapat cheque dari Nuffnang. Hehe.. InsyaAllah.

    ReplyDelete
  18. alhamdulillah dh selamat sampai dah bank in pon kan.
    saya blom cash out lagi. hihi

    akk, tima kasih tau :-)

    ReplyDelete
  19. Ok..boleh mendatangkan jeles nih...hahaha

    ReplyDelete
  20. tahniah dear, hujung bulan lepas br cashout kali ke6 tapi amount pun ciput jer..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah