Monday, February 10, 2014

Main Sorang-Sorang

Assalamualaikum and good morning u olls...
Macamana weekend u olls..?
Weekend aku sgt2 bz....penat....panas....semua ada...actually Sabtu mlm Ahad buat kenduri doa selamat untuk adik dan adik ipar yang preggy 7 bulan....kalau ikut budaya zaman atuk nenek dulu diorg sebut kenduri lenggang perut...aku x pasti plak masih diamalkan ke x kan...rasanya x kot...tempat lain aku x tau la....citer pasal kenduri tu nanti aku update kemudian sbb agak bz skit pg ni....

Meh kita update si kembar kesayangan aku ni....

Adeliya tido...Aressa xde kawan nak main....terus main sorang2...ntah apa cakapnya ntah....mcm mak nenek...menyanyi la dia....gelak la...

Hepp...duduk sopan skit boleh?

Sekali dia perasan plak mama amik gambar.....pissss....katanya....
X lulus2 lg peace dia tu...

Macam tu la kalau sorang tido...sorang lagi xde kawan nak main...kakak Dania plak time2 mcm ni lepak bilik ulangkaji pelajaran...sejak acu dh tamat belajar...mmg strict la skit acu ngan dia...time belajar kena belajar...time tgok tv...ha...tgok la tv...nak harap mama yg pantau xde la...mama ni garang....ada plak yg patah riuk kena bantai kang...
Sebab tu mama x leh jadi cikgu...



5 comments:

  1. hahaha..sama la tak boleh jadi cikgu!garang mcm singa kotttt...

    ReplyDelete
  2. ololo..comelnya main sensorang..

    bagus la bila ada yg rajin pantau jadual bebudak ni kan.. anak2 saya pun saya tak berapa larat nak pantau..sama la ngan saya.. garang..hahaha

    ReplyDelete
  3. biasanya ibu2 ni dgn anak sendiri garang ...kan ?

    ReplyDelete
  4. yg sorang tu tak ada kacau yg tidur tu kira ok lah kan...kalau kembar sy..dia kacau sampai terjaga

    ReplyDelete
  5. hahaha notti2 manjer je twin ni..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah