Thursday, February 6, 2014

Wedding Kazen > Majlis bertandang

Ahad plak majlis bertandang untuk pihak lelaki....seawal kul 11 dah gerak pi umah kazen aku sebab agendanya nak konvoi ramai2...bersanding actually kul 1.00 petang..alahai..bukan jauh mana pun...dri umah kazen aku tu ke umah suami dia sepelaung je....kat Senawang....x berpeluh pun kalau dari Seremban Jaya tuh....memang ar...naik keta bukan jalan kaki...bab merepek bagi la kat aku kan...


outfit untuk majlis bertandang kaler cream keemasan...


boleh tahan ramai yang mengiringi majlis bertandang...


cantik dress tu dan dress pengapit....kat sini x banyak gambar sebab panas...aku dah xde mood nak  amik gambar....

last but not least...nak share satu gambar ni....nampak kurus x aku?


ada bakat x pegang anak kecik...ni lakonan semata2 sebab aku dah lama x pegang baby...terkial2 dowh nak pegang...kurus bukan sebab baju kurung aku kaler hitam...kurus sebab Shaklee dan Spirulina Elken...hihihi...
ari tu dah review product kan...alhamdulillah dah 3 bulan consume 2 product ni aku rasa banyak perbezaan...seluar2 dan baju2 yang ketat dah boleh pakai...kena kurus sikit je lagi untuk boleh kan pakai kebaya plak...lama  x pakai kebaya...asyik baju kurung je....aku nak capai berat badan yang ideal mcm masa umur 20an dulu...48 ke 50kg...nak maintain...sekarang baru 54kg...kena gigih lagi ni.....

15 comments:

  1. sweet kedua-duanya..pengantin dan juga tuan blog

    ReplyDelete
  2. dah kurus dah along... nak kurus camne lagi tuh.. hehehe

    ReplyDelete

  3. kena tunjuk gambo lama ngan yg baru
    baru iols boleh npk uols kurus hahahahaha
    tp rmi member amek shaklee yg dah kurus
    iols pun nak amek shaklee..ms pantang nti
    yelah iols pun nak kurus mcm uols
    nak gak pakai kebaya2 hahahaha

    aah mmg cantek baju panten ppuan tu
    iols suka fesyen bertingket2 tu

    ReplyDelete
  4. tahniah dan selmt pengantin buat mereka.. along dah kurus.. nk kurus tang mana lagi? hihi..

    ReplyDelete
  5. wah...kalau SA cakap tu 1st baby pun mungkin orang percaya kot..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  6. sukanye tngok org kawen ni.feeling.hehe

    ReplyDelete
  7. adei. nk kurus lagi keaa. dah kuruihh bebenor dah tu. kang tinggal tulang jea

    ReplyDelete
  8. sis nampak kurus.aik jaga badan kah heee..baby tu berapa bulan.nanti pm kt blog saya geeee.

    ReplyDelete
  9. teringin pulak nak attend wedding orang sbb teringin nak mkn nasi minyak je.. hhahaha
    Ok lah tu jgn kurus sgt SA... nanti nampak mcm kurus org sakit plak..

    ReplyDelete
  10. Memang dah nampak slim laaa.... lepas ni boleh la pose ngan baju kebaya nyonya...hehehehe

    ReplyDelete
  11. Nampak kurus ni, SA kalau nak dibandingkan dgn gambar profile FB kat tepi tu. Takdalah gemuk pun rupanya.... Insya allah lagi sikit aje tu, dapatlah berat ideal yang diidamkan.

    ReplyDelete
  12. wah cntik bergaya.. ada gaya ..
    akak, 54kg sy 53.7 .. hihi..
    chaiyok ..chaiyok

    ReplyDelete
  13. slim badan....dulu-dulu akak pun badan slim maintain....itu dulu.sekarang maintain lagi...hihi tapi berat nak kena kurang lagi......huhu

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah