Monday, February 10, 2014

Kenduri Doa Selamat

Kenduri yang simple, jemput sedara mara terdekat jer...adik badik abah ngan mak pas tu jiran depan rumah ngan kawan2 adik ipar...itupun dah melimpah ruah isi rumah aku...alhamdulillah akhirnya selesai sudah kenduri doa selamat...semoga kedua2 adik dan adik ipar selamat melahirkan nanti...x sabar plak nak terima anak buah baru...

abah lead the doa..
tetamu wanita..besan mak dua2 datang...
si kembar buat havoc time orang baca doa..
jemputan dah mula makan...lelaki pi makan dulu...perem[uan kendian..ni sipi2 je muka adik aku yg preggy
yang tudung marroon tu
Caca Maembong anak paksu

ini adik sepupu aku...anak pak su...giler nakal ni....sgt2 nakal...ada ke patut dia panggil aku makcik..padahal aku pangkat akak sepupu tau...she suppose to call me along...pas tu suka2 merayu2 nak fridge magnet...ooo...x dapat de nak oiii....hahahhaha....pantang jumpa buah ni dak tecik ni...nampak buah dia akan meroyan...tgok la tu..aku nak amik gambar dia...terus dia tunjuk peace...dalam cubaan bodek aku jugak nak dapatkan fridge magnet tu...aku tetap x bagi...hahaha....dia siap kis aku satu muka pun aku x bagi...berkira kan ngan budak2..xde de..itu collection kawan bagi ngan pi oversea sendiri...xde makna nak bagi...

Alhamdulillah settle sudah kenduri doa selamat...dah lahir baby nanti boleh buat kenduri akikah plak...



15 comments:

  1. Alhamdullillah harap semuanya selamat..

    ReplyDelete
  2. alhamdulilah semua berjalan dengan lancar ^_^

    Hari ini hari last untuk vote,Luangkan sedikit masa untuk vote blog acik yang tercalon bagi favorite lifestyle blog Cara vote di sini

    ReplyDelete
  3. Alhamdullillah selesai semuanya

    ReplyDelete
  4. jangan lupa jemput kenduri akikah tu... alhamdulillah selesai juga.... walaupun kiriman pos lauk pauk tak sampai...wakakakakaa....

    ReplyDelete
  5. kenduri akikah boleh buat kambing golek :P

    ReplyDelete
  6. pandai bodek si comel ni yer..nakkan FM tu...

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah semuanya berjalan lancar ye along

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah, bagus buat doa selamat, Mil saya buat untuk saya. Peace Caca :)

    ReplyDelete
  9. syukur alhamdulillah..majlis bjln lancar..

    hihi..cute je cubaan buat peace tu

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum SA.. alhamdullilah. syukur.. nanti tunggu kenduri akikah pula kann.. bestnyaaa.. semoga dipermudahkan bersalin

    ReplyDelete
  11. moga mereka selamat melahirkan anak yg comel & sihat nnti..

    ReplyDelete
  12. saya dulu sebelum bersalin takde buat kenduri pun. Next time insyaAllah kalau ada rezeki nak buat jugak.

    Eh, awak, saya pun selalu gak tak bgi kalo anak2 buah minta apa2 yg saya hargai. Kehkeh.

    ReplyDelete
  13. Alhamdulillah semua berjalan lancar..syok sebenarnya dapat buat kenduri2 macam nie walaupun ending dia nanti memenatkan (especially perempuan)..hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah.. foodies yg dihidangkan mst sedap tu..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah