Tuesday, September 30, 2014

Family Vacation 2014 > Gua Kelam

Selepas puas bergambar diatas bukit ke gunung ntah...x tau aku nk klasifikasikan sebagai apa....kami menetuskan perjalanan ke Gua Kelam....menurut Mizi gua ni mmg popular di Perlis dimana di dalam Gua ni ada air terjun...bukan air terjun buatan eh..ini air terjun yang sememangnya asli...no wonder area Gua Kelam ni dh jadi pusat reakreasi.....

Jom ikut aku teroka....keunikkan Gua Kelam...



Signboard tepi jalan...


Cantik kan....kebersihan terjaga...


Air agak keruh sebab hujan...normal la tu kan...mana2 jeram pun


2 beradik kembar ni cibuk je kakak Dania nak amik gambar....


Alamak...Ini pose apa ni Aressa


Uik...ni dh mcm sedih sgt2 dh ni


Kakak Dania feeling tourist


Adeliya kacau....


Gambar i cantik...


Amboi...lebih dh ni kan


Aisey gegar...

Boleh la ni kakak.....

Melayan anak2 amik gambar kat area depan gua....mmg leka.....macam2 ragam....
Semua dah x sabar nak masuk Gua...bising masing2 tunggu kami depan pintu gua...hahaha...
Masuk berbayar ye....bukan free....
Nanti Ku citer next entry.....



11 comments:

  1. Cantik...nmpk kebersihan dijaga. Mcm mi la yg kita nk, baru pelancong asing tertarik dgn negara kita ^^

    ReplyDelete
  2. teringin nak masuk gua..cantik je kawasan ni kan

    ReplyDelete
  3. cantik view dia..sesuai ambik gambar..:)

    ReplyDelete
  4. wah! timm lma dah dulu zamn sek ren pi sana..lani pun dah lain..hehe

    ReplyDelete
  5. best g tmpt2 camni..stakat ni mmg x pnh lg msuk gua...

    ReplyDelete
  6. Salam, wahh bestnye masuk gua~~ aku tak pernah jalan2 masuk gua..huhu..

    ReplyDelete
  7. kita kalau gi gua kelam nih,mau kelam kabut kejar ilham!!!!!

    ReplyDelete
  8. wahh...well maintained gak area gua kelam nie kan??akak pegi off peak season ker??nape tak nampak mcm ramai orang??hehehe

    Regards,
    -Strider-

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah