Wednesday, September 3, 2014

Misi Mencari Biskut Baby....

Lepas balik dari Pasir Panjang PD Ahad lepas keluar semula lepas hantar mak ngan abah....kitorang pi cari susu si bam bam tu ha....eh..ingat kitorang je kuar kejap...ghupo eh abah ngan mak pun kuar dating naik Viva mommy Qhaira...ewah...dating berdua nampak....dah settle urusan loan2 bank dan senagkatannya kami pun gerak ke Senawang beli susu...aku ni x bape nak sihat...redah jer la....kat Senawang ni ada outlet Manjaku ke ntah apa nama eh....

orang nak candid dia pandang kamera....
punya la berlambak macam2 jenis susu ado....
kaka buat soklan cepu emas...nanti kalau kakak ada adik...kakak dah pandai belikan susu dah....pfftttt...apa la kakak....
menda ni la yang di cari untuk si bam bam Qhaira tuh...
muka terkejut kena campak dalam baby cot ni...
muka keliru...apa mama aku dah buat ni...hahahaha....
stroller ada...walker ada...semua ada...
macam2 jenis macam2 kaler
pilih...jangan x pilih...
cukup2 la kakak...x yah nak berangan sangat
Minag baju merah ni memang sentiasa berangan...keh...keh...keh...

Merasa la Qhaira sepasang baju tido kaler pink...balik rumah...wan cakap..." Pink Lagiiiii" HAHHAHAHA...
Pink kan sinonim ngan gegel...Dania dulu lagi best...masa dalam perut pi scan lelaki...semua barng beli kaler biru...sekali kuar gegel...amik ko...pakai aje baju biru segala kelengkapan biru....tp siyes la...bila masuk kedai jual barangan bayi ni...perasaan nak ada anak kocik ni timbul....ermmm....sedih....

Korang Rasa ke apa yang aku rasa...sob...sob...???( ayat poyo)


13 comments:

  1. Rindu nak beli barang2 baby ... hehe

    ReplyDelete
  2. kalau masuk kedai camni, mmg rambang mata la nak pilih..nak2 baby girl pulak tu kan..semua pun nak belikan..hehehe..moga2 pasni Allah izinkan kami timang baby girl pulak..amin

    ReplyDelete
  3. xboleh masuk kedai baby..asalnye nak beli satu je..kang tetibe eh eh dh terbeli 3 4 5 barang dh..hehee

    ReplyDelete
  4. Masuk kedai baby ni best sbb boleh cuci mata... 1 lg kedai baby ni bau wangi maybe sbb bau toiletteries yg diaorg jual kot..huhuhu

    ReplyDelete
  5. yg bujang ni pun suka tengok brg bby..pink pink pink !! haha

    ReplyDelete
  6. baju baby, barang baby .. teringin jugak ni.. hihi

    ReplyDelete
  7. Seronoknyerr dapat shopping barang baby tetiba rasa rinduuuuuuuuuuu

    ReplyDelete
  8. fiza dapat rasakan benda yang sama..cewahhh

    ReplyDelete
  9. Hehe... Mmg auto perasaan tu namanya..

    ReplyDelete
  10. Tetiba rasa nak ada baby lagi.. haip.. cukup2.. dak Nuha kecik lagi.. ekekeke..

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah