Thursday, September 4, 2014

Kontrak Perpisahan..." Saya Tidak Mencintai Hakimi Lagi"


Gelak guling2 aku bila dapat gambar ni...x leh byg cemana la situasi masa surat ni di tulis.....aduhai...anak sapa la ni...
Yang brilliant bila siap ada saksi perpisahan...
Yang lawaknya plak bila ada serah menyerah...boleh lak mcm tu....
Aduiii....senak perut Senah tergelak....
Macam2 hal la diorang ni...pengaruh mana pun x tau la ni....siyes kelakar.....
Straight to the point je ayat2 dia...

X menahan bila ada SAKSI...wakakaka......

23 comments:

  1. haha
    tgk jgk ni td kt fb
    ntah pape
    kreatif pon ada
    matang ! :P

    ReplyDelete
  2. haha
    tgk jgk ni td kt fb
    ntah pape
    kreatif pon ada
    matang ! :P

    ReplyDelete
  3. ada juga kat blog kak farah tadi..belajar dari manelah pulak dorang ni ye

    ReplyDelete
  4. hahhahahaha banyak juga orang post pasal ni, still tak boleh tahan gelak....

    ReplyDelete
  5. Lagi nk tergelak sbb nama hampir sama...

    ReplyDelete
  6. Macam-macam dah budak sekarang ni.

    ReplyDelete
  7. Itu la... Budak2 sekarang dah pandai... Adoi laaa.... Nak gelak pun ada..

    ReplyDelete
  8. adohaaiiii..budak2 zman sekarang..

    ReplyDelete
  9. perhhh advanceee... haha. haishhh acener lah 10 taun akan datang nanti...

    ReplyDelete
  10. Budak sekolah darjah berapa agaknya? Manalah dapat idea gini?

    ReplyDelete
  11. eh..macam pernah lihat..tapi di mana ya...hehehe..memacam budak 2 nie kan

    ReplyDelete
  12. Nasib baik takde 'stamping' kan.. hahaha...

    ReplyDelete
  13. hahaha..bahaya bebudak sekarang..siap ada hitam putih lagi kalau nak putus hubungan..mungkin nak elak kan kejadiah gila talak..ekekek

    ReplyDelete
  14. hahha... tersedak,bila baca surat ni. adoyai..

    ReplyDelete
  15. Ni kalau mak ayah jumpa surat ni tgk....geling kepala ni...pandai sgt pun susah...ish

    ReplyDelete
  16. terapi stress yang baik time tengah bosan kat opis ni. :p

    ReplyDelete
  17. hahaha...mcm dokumen serah terima tugassplak..siap ade saksi bagai

    ReplyDelete

Heyy Gojes..Any Comment????

Suria Amanda Copyright © 2014 Designed by Ms.Azhafizah